Milyen basszusgitárt vegyek?
Figyelt kérdés
Már régóta érdekel a gitározás. És legjobbana basszusgitár fogott meg engem. Tetszik a mély hangja meg az egész felépítése a zenében kitöltött szerepe. Csak nem tudom milyet vegyek. Maximum 80.000 Ft-om van rá. Ajánlottak nekem valami Yahama RBX 347-BL típusú gitárt de kíváncsi vagyok több ajánlatra is! Köszönöm előre is a segítséget!2013. nov. 4. 16:31
1/1 anonim válasza:
nézz körül a Cort gitárok közül, ha új gitárt akarsz, mert azok a legjobbak kb a 100ezres kategóriáig, sőt még a fölött is jókat gyártanak :), ha meg használt is érdekel, lehet még
valami jót is kitudsz fogni, persze arra vadászni kell :)
én próbáltam Yamahát, személy szerint nekem nem tetszett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!