Milyen basszusgitárt vegyek?
Figyelt kérdés
Kezdő vagyok, és nem nagyon értek a dologhoz..
Főként használtakat néztem, és megakadt a szemem Warwick Rockbass Corvetten, Washburn T14-en, de leginkább egy Craftsman-en gondolkodom, amiben kicserélem a pickupot egy nagyon jóra.
Valakinek valami ötlet?
2010. jún. 21. 23:05
1/2 anonim válasza:
Hát, annyira nem értek hozzá, viszont ezek a gitárok, amiket felsoroltál, nagyon durvák, adják majd a hangot:) Egy ilyennel el lehet jól kezdeni tanulni:D
2/2 anonim válasza:
Én szoktak szabadidőben börzézni a basszgitárok között, és ha vennék jelenleg ez a legideálisabb gitár: [link] Ez az egyetlen, amihez le van írva cakumpakk minden, sztem jó vétel lenne, ráadásul hangmint is van hozzá! És ha tényleg olyan a gitár, amilyennek le vn írva, megspórolsz 15-20 000 ft ot, és lesz egy tök király, jól kinéző gitárod. Mellesleg el kell menni megnézni, kipróbálni, és ha tetszik, esélyt adni a dolognak. Rossz szutyok gitár meg ne vegyél!!! Én amugy 10. éve gitározok ezért nem veszek basszust!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!