Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Milyen basszusgitárt vegyek?

Milyen basszusgitárt vegyek?

Figyelt kérdés

Abszolút kezdő vagyok és szeretnék venni egy jó basszusgitárt.Milyen márkát ajánlotok és hány húrosat?

Valószínűleg Metallicához hasonló számokat fogunk játszani.

2010. jan. 7. 19:35
 1/3 anonim ***** válasza:
0%
Pirosat
2010. jan. 7. 20:41
 2/3 anonim ***** válasza:

Metallica első bőgőse 4 húros bassgitárt használt, Trujillo (remélem jól írtam) használ öt húrosat, de bőven elég a 4 húros.

Tudom ajánlani az Ibanez GSR-180-at. Én is ezzel kezdtem, tanuló gitárnak nagyon jó, és koncerten is megállta a helyét. De ha kicsivel többet szánsz rá, akk lehet egy GSR 200 is :)

2010. jan. 7. 23:42
 3/3 anonim válasza:
Én szoktak szabadidőben börzézni a basszgitárok között, és ha vennék jelenleg ez a legideálisabb gitár: [link] Ez az egyetlen, amihez le van írva cakumpakk minden, sztem jó vétel lenne, ráadásul hangmint is van hozzá! És ha tényleg olyan a gitár, amilyennek le vn írva, megspórolsz 15-20 000 ft ot, és lesz egy tök király, jól kinéző gitárod. Mellesleg el kell menni megnézni, kipróbálni, és ha tetszik, esélyt adni a dolognak. Rossz szutyok gitár meg ne vegyél!!! Én amugy 10. éve gitározok ezért nem veszek basszust!
2011. ápr. 16. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!