Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Milyen basszusgitárt vegyek?

Milyen basszusgitárt vegyek?

Figyelt kérdés

Már régebb óta tervezem, hogy elkezdek zenélni. Nézegettem a hangszereket, hallgattam, hogy milyenek és a basszusgitár tetszett meg legjobban:) Utána néztem és 2 típús tetszett meg :

Yamaha RBX 374 BL

Ibanez SR300 IPT

Kettő közül nem tudom melyik a kedvezőbb. A segítségetek szeretném kérni, hogy ti melyiket ajánljátok (ha van más féle meghallgatom azt is) illetve milyen erősítőt ajánlotok hozzá:)

2013. okt. 10. 17:39
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem egyszerű választás, de én talán az Yamaha-t venném, azok a húrlábak elég bikának tűnnek, jól tartják a hangolást, de még nézz körül az LTD vagy Cort basszusgitárok között (LTD B-50FM-et személyesen ajánlom). Erősítők közül pedig nekem VOX PF-10 erősítőm van és imádom, véleményem szerint az egyik legjobb ár/érték arányú gyakorló erősítő.
2013. okt. 11. 19:49
 2/5 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm szépen!:) Valószínű a Yahamát fogom megvenni:)
2013. okt. 12. 09:47
 3/5 A kérdező kommentje:
Illetve melyik áruházban lehet ilyen LTD-t venni?
2013. okt. 12. 10:02
 4/5 anonim ***** válasza:
a Nyugatinál van az Eldorádó hangszerbolt (Alexandria könyvesboltba kell bemenni és le egy lépcsőn), ott biztos lehet kapni. De sztem Muziker is árul, nézd meg, hogy hol a legolcsóbb
2013. okt. 12. 10:19
 5/5 A kérdező kommentje:
Már látom:) Sajnos nincs feketében:c
2013. okt. 12. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!