Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szeretnék elkezdeni basszus...

Szeretnék elkezdeni basszus gitározni! Ehez milyen basszusgitárt vegyek? Nem szeretnék sokat költeni rá, maximum 35 ezret, mert később, ha már sokat játszok nyílván veszek valami menőbbet, jobbat.

Figyelt kérdés
Esetleg sound sation? Tapasztalatok a márkával kapcsolatban?

2012. okt. 21. 19:46
 1/4 anonim ***** válasza:

Őszinte leszek: 35k-ból nagyon semmi jót nem tudsz venni. Szerintem bérelj valamelyik zeneboltból, zeneiskolából egy basszusgitárt, mondjuk 1-2 hónapra, és ha tetszik, olyan 80k körül már egész jó Ibanezeket (pl. GSR200 vagy GSR300) és Squireket (Jaguar, Jazz és Precision) lehet kapni. Az ilyen 35k-s gagyiságok csak el fogják venni a kedvedet.

A 100k alatti kategóriában amiket érdemes lecsekkolni márkailag az a Squire és az Ibanez, talán még az Epiphone.

2012. okt. 21. 21:47
 2/4 anonim ***** válasza:
A legalsó kategória amit ajánlanék, az a Cort márkának a belépő gitárjai. De ezek is 45-50 körül kezdődnek, tehát én is csak azt tudom javasolni, hogy csapj hozzá még valamennyit ehhez az összeghez. Esetleg nézegess használt hangszereket, de ott fontos, hogy legyen melletted egy hozzáértő is.
2012. okt. 22. 08:28
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :)

Ki is néztem egy jókis Ibanezt, szóval el is kezdem a gyűjtögetést rá:D

2012. okt. 22. 10:03
 4/4 anonim ***** válasza:
vagy veszel használtan egy jó kis kezdőhangszert annyiért, bár ehhez egy haladó kollégát is segítségül hívnék, nehogy befürödj vele
2012. okt. 23. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!