Kedvenc rock/metál együtteseitek?
Figyelt kérdés
Kedvenc számot is írhattok tőlük, nagyon kíváncsi vagyok!^^2015. aug. 14. 21:06
11/22 A kérdező kommentje:
Persze, hogy nem egy szám:D Nem úgy értettem. Hanem úgy, hogy HA van kedvenc szám tőlük, ami valamiért közelebb áll a szívhez, akkor azt is le lehet írni. Én se tudnék választani kedvencet a legtöbbtől, meg ha mondanék is, az se azt jelentené, hogy csak azt szeretem, vagy magasan emelkedik ki. Amúgy jó az ízlésed. Amit ismerek és írtad az majdnem mind nagy kedvenc nekem is. És köszönöm a választ:)
2015. aug. 15. 10:16
12/22 anonim válasza:
Nekem úgy igazából nincs nagy kedvencem. Hangulatfüggő hogy épp mit hallgatok, és akkor éppen az a legjobb. Pl Mayhem, Thorns, régi My Dying Bride, Death, Old Mans Child... Amugy minden ami metal jöhet.
13/22 A kérdező kommentje:
Köszi neked is:)
2015. aug. 15. 22:27
14/22 anonim válasza:
Bullet For My Valentine - Scream Aim Fire
Asking Alexandria - Breathless
Bring Me The Horizon - Diamonds Aren't Forever
15/22 anonim válasza:
"Kedvenc szám nincs, ez nem popzene, hogy egy együttes - egy szám."
Ennél nagyobb hüyleséget ma még nem láttam.
16/22 anonim válasza:
"de sajnos az én kedvenceimet nem írta egyikőtök se:/ "
Ezért midn le vagyto kszavazva, cska a leghosszabb hozzászólást írónak nyalok be. Grat.
17/22 A kérdező kommentje:
Persze kedves 16-os az, hogy mindenkinek megköszöntem nem jelent semmit...Tényleg örülök minden egyes válasznak, mert érdekel ki mit hallgat. A leghosszabb válaszoló nem tudom ki volt és a benyalás alatt se tudom mire célzol...Nem értem mitől vagy ennyire besértődve, leszóltam azt amit írtál(ha írtál)? Nem hinném... Azt se tudom ki és miért pontozta le az összes választ én mindenkinek zöld kezet adtam.
2015. aug. 18. 18:14
18/22 anonim válasza:
Elég nonsense emberkék lehettek ha a saját ízlésünket pontozzátok le. Pedig csak válasz lett adva a kérdésre.
19/22 A kérdező kommentje:
Azok...A gombok azt jelölik, hogy HASZNOS volt e a válasz. A kérdés az ízlésre vonatkozott, tehát minden válasz hasznos. Az ilyen emberek ettől biztos jobban érzik magukat, mert másuk nincs az életben...Na mindegy mindenesetre köszönöm annak aki válaszolt a kérdésre és nem más hozzászólókat pontozott le meg fikázott:)
2015. aug. 18. 20:42
20/22 anonim válasza:
depresszió
eskimo callboy
leander kills (Leander rising)
impending doom
hot beaver
apey and the pea
suicide silence
the exies
bring me the horizon
blink 182
és azt hiszem ennyi. elég vegyes :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!