Skillethez hasonló bandák?
Figyelt kérdés
Amiket ismerek, és szeretek is, az a Three Days Grace, és Within Temptation2015. aug. 9. 19:53
1/6 anonim válasza:
Aramanthe, Evansence, Young Guns, The Pretty Reckless, Halestorm, Fall Out Boy (?).
És Escape the Fate-től a One for the money-t mindenképp hallgasd meg, mert az a kedvenc számom. :D
Ja és Heaven's Basement- Lights go out of London-t is.
2/6 sándorjános válasza:
Rise Against
Billy Talent
Red
The Grenma (Magyar)
Alvin és a Mókusok
Breakin Benjamin
Crossfade
Hoobastank
Papa Roach
Seether
Paramore
Foo Fighters
3/6 anonim válasza:
Én is szeretem, amiket leírtál, és bár nem feltétlen hasonlók, írok párat amiket szeretek:)
Breaking Benjamin (legkedvencebbem)
Linkin Park (bár nem szeretem a rapet, de van rap nélküli számuk is)
Starset
Thousan Foot Krutch
Ashes Remain
The Neighbourhood
Disturbed
From Ashes To New
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat:)
2015. aug. 20. 12:50
5/6 anonim válasza:
Fall Out Boy, Sex Pistols, Paramore, Bullet For My Valentine, Suicide Silence, Ariana Grande, The Script, Billy Talent, Say We Can Fly, Tokio Hotel, The Hidden Cameras, Scars On Brodway, Bring Me The Horizon, Asking Alexandria, Our Last Night, Nickelback, Kiss, Imagine Dragons. Famous Last Words, Falling In Reverse, Evanescence, Fit For Rivals, Slipknot, The Pretty Reckless, Linkin Park, System Of A Down, All Time Low, Korn, Deathstars, Three Days Grace, Das Scheit, Guns N' Roses, The Police, Marilyn Manson, Black Veil Brides, 3 Doors Down, Andy Black, Breaking Benjamin, Icon For Hire, Capture The Crown, Crown The Empire, Dead By April, The Dirty Youth, Escape The Fate, My Chemical Romance, Blacklisted Me, Green Day
6/6 anonim válasza:
Red
Ashes Remain
We As Human
Flyleaf
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!