Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Híres Doom metal bandákat...

Híres Doom metal bandákat tudnátok nekem írni?

Figyelt kérdés
Eddig inkább a metalcore-ért, deathcore-ért voltam oda... Most viszont kíváncsi vagyok a doom metalra is... :)

2015. aug. 8. 12:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
crowbar
2015. aug. 8. 12:56
 2/11 Rebellious Dead Lady ***** válasza:

Magamról tudom, hogy hamár death/metalcore-t hallgatsz, akkor doom nem fog tetszeni (persze ez csak az én véleményem).

Én csak Black Sabbath-ról hallottam, azok doom metal-t játszanak. Nem mondanám, hogy tetszik a műfaj.

2015. aug. 8. 22:09
 3/11 Tom Benko ***** válasza:
Candlemass, Pentagram, Black Sabbath, Solitude Aeternus, Spirit Caravan, Witchfinder General, Cathedral, Dreams After Death, Shape of Despair, Thergothon, Nevergreen, Skepticism, Evoken, Colosseum, Ea, Down, Crowbar stb... Itt ne sebességre és nagy kajabálásra számíts, lassú, vontatott, gyászos, érzelmes zene ez. Ha ráérzel, akkor szabadulni sem tudsz tőle, de az sincs kizárva, hogy az agyad szétunod. Köztes lehetőség nincs.
2015. aug. 9. 10:27
 4/11 Tom Benko ***** válasza:

Hogy könnyebb legyen:

Black Sabbath - Iron Man [link]

Candlemass - Crystal Ball [link]

Pentagram - All Your Sins [link]

Solitude Aeternus - Mirror of Sorrow [link]

Reverend Bizarre - Burn in Hell [link]

Shape of Despair - The Blank Journey [link]

Skepticism - Sign of the Storm [link]

Dreams After Death - Genesis [link]

Mood - The Engine is Burning [link]

Down - Bury me in Smoke [link]

2015. aug. 9. 10:40
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek... Igazából metalon belül mindent meghallgatok...Tudom milyen a doom metal... Lassú... Halálról szóló metal műfaj... Csak tiszta doom metal bandákat neten nem nagyon találtam, csak ilyen keverékeket, mint pl. A sludge doom, doom death metal...stb Köszönöm mindenkinek :))
2015. aug. 9. 12:11
 6/11 anonim ***** válasza:
Black Sabbath, Ghost, Lucifer
2015. aug. 9. 13:25
 7/11 anonim válasza:
Júniusban lesz pl. Bongzilla koncert, szintén doom metál banda, az A38-on lesz:)
2017. ápr. 6. 00:18
 8/11 anonim ***** válasza:

Na, lássuk:

Crowbar, Eyehategod, Electric Wizard, Witchfinder General, Pentagram, The Obsessed, Sunn O))), Earth, Evoken, Skepticism (funeral doom), Ahab, korai Black Sabbath, Esoteric, Swallow the Sun...

2018. máj. 30. 14:41
 9/11 anonim ***** válasza:
Az ilyen Anathema, Paradise Lost, Katatonia, Candlemass, My Dying Bride pedig szerintem alap bandák a műfajban.
2018. máj. 30. 21:12
 10/11 anonim ***** válasza:
Black Sabbath (korai), Eyehategod, Crowbar, Down, Thergothon, Pantheist, Disembowelment, Evoken, Shape of Despair, Saint Vitus, Pentagram, Electric Wizard, Solitude Aeternus, Sunn O))), Earth, Count Raven, Sleep, Anathema, Paradise Lost.
2019. jún. 16. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!