Rockerek, punkok, metálosok! Mi a véleményetek a divatrockerekről?
Rocker vagyok és nekem speciel hánynom kell tőlük. Szerintem a rock nem divat, hanem életérzés. Ti mit gondoltok? Hogy viszonyultok az ilyen emberekhez?
15/L
Fordítsuk meg a kérdést!
Mi van, ha mások szerint Te is csak egy divatrocker vagy?
Akkor hogy viszonyulsz önmagadhoz? :)
Tehát, ha Te valakit divatrockernek nézel, attól "hánynod kell".
Viszont, ha valaki Téged néz annak, akkor elmagyarázod neki, hogy az nem úgy van.
Ugye egyáltalán nem vagy elfogult önmagaddal szemben? :)
Oké, ezzel megfogtál:)
akkor magyarázok, ha leszólnak..
de egyébként valamennyire igazat kell adnom neked
Ha meglátok valakit az utcán rock/metál/punk bandás pólóban, nem ítélem el rögtön hogy na már megint egy divatrocker, pfujj, és remélem mások sem teszik ezt velem. De az olyanoktól hányni tudnék én is, akikről valóban kiderül hogy fogalmuk sincs a cuccaikon virító bandáról, vagy legalábbis nem hallgatják.
Van nekem is olyan osztálytársam történetesen aki azért hordja a BvB-s pólóját mert helyes az énekes, de olyan is aki szerint a Green Day egy italmárka, sőt, a szomszéd padsorban egy csaj egyszer az ac/dc-s pólójában ücsörögve leszarozta a sulirádióban megszólaló back in black-et. Errefelé sajnos nagyon elszaporodtak az efféle divatrockerek :/
15/l
Green Day italmárka! Neheheheeee :D Ilyet még nem hallottam, ezzel feldobtad a napomat! :)
Már csak az fokozhatná a dolgot, ha lenne egy hülye p*csa ismerősöm, aki ezt hallván a hátam mögül megszólalna, hogy "Niel/Louis Armstrong/Billy Joel biztos forog a sírjában!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!