Rockerek, punkok, metálosok! Mi a véleményetek a divatrockerekről?
Rocker vagyok és nekem speciel hánynom kell tőlük. Szerintem a rock nem divat, hanem életérzés. Ti mit gondoltok? Hogy viszonyultok az ilyen emberekhez?
15/L
Akik pl. "beöltöznek" rockernek, de nem hallgatnak rockzenét...Ismerek olyanokat, akik például azért vesznek fel mondjuk egy Black Veil Brides-os pólót, mert "hű de helyes rajta az énekes".
Ezeket nem tudom hova tenni...
hmm
acdcs keménygyerek
acdc nem is kemény
a keméyngyerek sem az
na de érdekes én még tényleg tem találkoztam ilyesfélével szerencsére
Olyan divatrockerrel, mint amit te mondasz még nem találkoztam....
A divatrocker szót a azokra a rockerekre mondják, akik pont, hogy BVB, AA, A7x, BMTH...stb mai rockbandákat hallgat, mert a retro metalosok rühellik a mai metalokat és ezt a szót ők szokták használni, mert szerintük a mai metalosok nem igazi metalosok, hanem divatrockot játszanak... Persze, aki ezt mondja az az uninteligens kategóriába tartozik...
naja ilyen gyerekeket mondjuk sokat látni
érdekes én se bírom ezeket a fajta új zenekarokat
szerintem a többségnek nem is azzal van végülis a baja hogy új, hanem túl mainstreames
mint pls a metallica guns n roses régen
szal felkapják, divat lesz belőle
és ez nem jó
csak akkor zavart amikor odamentem egy jól kinéző guns felsős csajhoz és megkérdeztem hogy tényleg ilyen jó zenéket hallgat mint a guns? :D
erre ő: mi az a guns? :D
-.- ...
na a tekintettemmel elküldtem a f**zba :D
naaz gáz
ezért nem kell mainstreames zenekarok pólóit viselőihez odamenni így
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!