Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hogy lehetnék híres Dj? (Leiras)

Hogy lehetnék híres Dj? (Leiras)

Figyelt kérdés
Tudom tudom sok sok ilyen kerdes van... de en olyanra gondoltam hogy sajat zene nem pedig ilyen mix vagy 2 zene osszekeverese es en vagyok a meno mert nem erre gondoltam hanem pl steve aoki david guetta... igen tudom magyarorszagon nem teljesul az ilyen alom vagy olyan kicsi eselyben hogy ha neznenk egy sotet szakadekot latnank... nem vilaghirnevre gondoltam hanem pl fellepni fesztivalon szigeten volton ennyi nem miamiban vagy mashol... nagyon sokat gyakrolok minden nap tudataban vagyok hogy akkor lehetnek jo dj ha ert csalodas sok gyakorlas stb stb... de tudnatok adni nehany tanacsot? :) ismerettsegi kor haaat igen... 17 vagyok szoval ertitek... stilus pedig electro vagy big room house de mint mondtam minden nap gyakrolok hogy fejlodhessek :)) otletek hogy sikeruljon?
2015. júl. 2. 16:54
 1/4 anonim ***** válasza:
Csak nem te vagy Szaniszló? Miért nem Atomfizikus leszel?
2015. júl. 2. 16:57
 2/4 A kérdező kommentje:
Neem :D 17 vagyok nem 12
2015. júl. 2. 17:09
 3/4 anonim ***** válasza:
Betolsz egymás után 10 számot a Winampba, aztán DJ vagy, csá!
2015. júl. 2. 17:38
 4/4 anonim ***** válasza:
Már az is vagy!
2015. júl. 2. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!