Hogy lehetnék híres külföldön, mint Justin Bieber pl. mihez kezdjek?
Hát sziasztok.
Nekem az éneklés és a tánc megy...sokan mondják h gyönyörű hangom van,és a mozgásom is nagyon jó.
Olyan zenékkel szeretnék befutni mint Justin Bieber. Szóval R&B / Pop !!! (lelehet pontozni)...:S
Jah és ráadásul nem itthon szeretnék híres lenni mert
sajnos a Magyarok nem sok mindent tudnak értékelni,tehát külföldön. :(
Akármilyen hülyeség engem Justin Bieber inspirált...
Gondolkoztam rajta h teszek fel Youtube-ra angol felirattal,és angol nyelven énekelt videókat magamról...
Jah és tudom, h vele együtt fog járni a kemény munka.
Ui: nyáron megyünk ki véglegesen külföldre lakni,és hát nem tudom ottkint mihez kezdjek majd :S
14/L
Ha Te azt gondolod, hogy Justin Bieber egy óriási tehtség, akit itthon nem tudnának értékelni, akkor nagyon nagy téveszméid vannak a zenét ileltően. Az a fajta zene nem a tehetségről szól, hanem a marketingről.
Ami téged illeti, gyakorolj sokat, tanulj meg talán valamilyen hangszeren. A lényeg, hogy valamiben eredeti legyél, mert az itt leírtakban pont az hiányzott. Márpedgi akkor miért hallgatna téged bárki? Ha már eléggé képzett vagy, próbálj meg fellépéseket összheozni, tehetségkutatókon elindulni.
Justin Bieber nem valami nagy eresztés.
Egyébként magyar lányként kétlem, hogy beszippantana a marketing világa, nem hiszem, hogy annyi érdeklődőt vonzanál egy külföldi piacon, hogy megérné a befektetés. Sok jó mozgású és hangú lány található a piacon, mivel vagy különb? Ezen kellene gondolkodni R&B/Pop műfajban főleg a stylistok és kiadók váltogatják az előadókat. Ráadásul nem az a szokványos műfaj amivel itthonról ki lehetne törni.
külföldről kezdeném.
Csak nem értem,hogy az olyanok miért híresek akik nem tudnak rendesen énekelni pl.: SP!!! :S
dehát úgy látom a magyaroknak ez kell.
11:46: Látszik, hogy fiatal vagy.
SP nem azért népszerű, mert tehetséges és nem ez kell a magyaroknak, legalábbis széles körben, egyszerűn túl van hypolva, nagy marketinggel, kamu díjakkal (viva comet, mely igazából teljesen értéktelen). A fiatalok többsége fogékony erre el lehet adni, na persze nem CD-ket, mert hazánkban erre nincs nagy kereslet, de a TV-t megtölti reklámidők jó pénzért mennek, néhány helyen fellép és ott is megéri hirdetni.
Beszéled az angolt? 14 évesen még nem végleges a hangod, tánc tudással pedig milliók rendelkeznek. Külföldiként nehezebb befutni.
"sajnos a Magyarok nem sok mindent tudnak értékelni"
"dehát úgy látom a magyaroknak ez kell"
Ezeket pedig jó lenne ha megtanulnád mellőzni, mert aki justin biberrel példálózik annak milyen ízlése van? Bár lehet olyan családból származol akik istenítik a külföldieket és azt gondolják ami külföldről jön az különb, pedig nem így van.
http://www.youtube.com/watch?v=wQ7RLCjJttY
Élőben nevetséges a hangja, SP színvonal.
Akinek nincs ilyen hangja, azt a színpad közelébe sem engedném. http://www.youtube.com/watch?v=ZKIHdehW_fc
Na, nehogy már Justin Bieber legyen az alfa meg az omega.
Tudod, mi a zene? Valahol ott kezdődik, hogy Beatles, Pink Floyd, Kinks stb., de persze asor nem közel sem ennyi. Ha feltétlenül maiakat szeretnél hallgatni, hallgass Christina Aguilerát vagy Anastaciat. Ha ezekkel megismerkedsz, lesz némi fogalmad az igazi zenéről.
Justin Bieber semmivel sem jobb, mint SP, csak jobb a háttere.
De igen jobb.
Amúgy ismerem Christina Aguilerat. csodálatos a hangja.
"De igen jobb." LOL
Ott az élő koncert, nevetséges hangja van. Képzelem milyen hangod lehet, még ha azt sem tudod megállapítani, hogy rossz a hangja.
Hát ne ítélkezz előre...
hallom h Biebernek élőben milyen hangja,de máshol jó...igaz megcsinik neki...
de nekem tetszeik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!