Szerintetek hogyan lehetnék híres külföldön?
Hát nekem minden vágyam, hogy énekesnő legyek. Mostmég csak 16 èves vagyok, és többen mondták, hogy jó hangom és szerintem sem rossz.. És nekem nagybátyám amerikában él, és én is kiszeretnék majd költözni .. Ésha jól tudom ott is van olyan műsör mint itt a megasztár.. American idol, ésha oda jelentketnék, és ott jó helyet érnék el, akkor vajon híres lehetnék? Jó biztos hülyén hangzik, de ez az álmom.
Am nem értem miért van az, hogyha itt vkinek tényleg jó hangja van pl: hien akkor mért csak mo-n lesz híres, külföldön mé nem ? Ott van pl justin bieber akit youtuben fedeztek fel most meg nagy sztár.. Vmi tanács?
igy van.. kiköltözhetsz amerikába (én is itt lakom amúgy), de mindig is bevándorló leszel, fura akcentussal és bizony túlkoros is vagy a sztársághoz.
remélem nem vettem el nagyon a kedved. énekesnő lehetsz, és lehetsz jó is... a jó szakemberket pedig megfizetik amerikában, szépen megélhetsz belőle. csak a vörös bársonyszőnyegről tegyél le ;]
hát, én 14 éves koromban középfokúztam angolból, laktam kint egyszer 1 évet, meg most 7 hónapja megint idejöttem, szerencsét próbálni :] megértetem magam nagyon könnyen, de az első szavamnál levágja mindenki, hogy nem vagyok igazi amerikai.. akcentust szerintem soha nem lehet elsajátitani rendesen.
a fontosabb kérdésedre - igen. tudom, hogy ez hihetetlen egy magyarnak, de ha van egy foglalkozásod, amit szeretsz, csinálod, és viszonylag jó is vagy benne, könnyen középréteghez fogsz tartozni, ami itt jelent mondjuk egy szép házat-autót úgy 35 éves korodra.. (saját kereset, önállóan) itt egészen másképpen mennek a dolgok :]
túlkoros meg azért vagy, mert az összes énekesnőnek ennyi idősen már beindult a karrierje. (te meg még csak majd egyszer fogsz kimenni egyáltalán) ha nem is volt még profi stúdiós albuma, biztos, hogy rengeteg énekes versenyen megfordult, ezekből begyűjtött jópár cimet, amit később, egy önéletrajzban nagyon jól lehet villogtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!