Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerintetek hogyan lehetnék...

Szerintetek hogyan lehetnék híres külföldön?

Figyelt kérdés

Hát nekem minden vágyam, hogy énekesnő legyek. Mostmég csak 16 èves vagyok, és többen mondták, hogy jó hangom és szerintem sem rossz.. És nekem nagybátyám amerikában él, és én is kiszeretnék majd költözni .. Ésha jól tudom ott is van olyan műsör mint itt a megasztár.. American idol, ésha oda jelentketnék, és ott jó helyet érnék el, akkor vajon híres lehetnék? Jó biztos hülyén hangzik, de ez az álmom.

Am nem értem miért van az, hogyha itt vkinek tényleg jó hangja van pl: hien akkor mért csak mo-n lesz híres, külföldön mé nem ? Ott van pl justin bieber akit youtuben fedeztek fel most meg nagy sztár.. Vmi tanács?

2010. máj. 24. 22:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én is erre vágyok, a külföldi X factor-ba jelentkezel, ha jó hangod van nem selejtezhetnek ki azért mert magyyar vagy. Ha nincs hangod meg esélyed sincs. Attól hogy nem jó országba születtél még van esélyed, én a tehetségkutatót ajánlanám, ha elég jó vagy nagy sztár lehetsz belőle.
2010. máj. 25. 09:16
 12/13 anonim ***** válasza:

Itthon semmit sem fogsz elérni.

Szerintem is menj ki.

Nem veszthetsz olyan nagyon sokat...

Itt már jobb nem lesz,ráadásul a Magyarok nem értékelik SAJNOS a jót. :(

fel Youtube-ra magadról videókat...és próbálj angol számokat énekelni,és angolul kiírni a címet.

Én is az akarok lenni,nekem az éneklés és a tánc megy.

Olyan zenékkel szeretnék befutni mint Justin Bieber. Szóval R&B / Pop !!! (lelehet pontozni)...:S

Jah és ráadásul nem itthon szeretnék híres lenni mert sajnos a Magyarok nem sok mindent tudnak értékelni,tehát külföldön.

Fogj ki egy jó menedzsert és tiéd lesz a világ :)

Akármilyen hülyeség engem Justin Bieber inspirált ehhez... és már beíratkoztam táncsuliba,ének leckéket veszek...haladok...majd ha híres leszek akkor szólok :D:PxD

Jah és vele együtt fog járni a kemény munka.

sok sikert.

14/L

2010. jún. 29. 08:36
 13/13 anonim ***** válasza:

előző:

jah és még nyáron megyünk ki külfödre :)

2010. jún. 29. 08:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!