Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Fejleszthetem énektanár...

Fejleszthetem énektanár nélkül a hangomat?

Figyelt kérdés
4-5 éve (tudom az elég rég volt) nagyon jó volt az énekhangom mert az iskolában énekversenyeket nyertem viszont akkor még nem vonzott annyira az éneklés,mostanára viszont meggondoltam magamat.Szerintetek itthon is tudnám magamnak fejleszteni a hangomat vagy inkább keressek énektanárt ?

2015. jún. 24. 20:00
 1/4 fruzsikaaaaaa ***** válasza:
58%
Nagyonsimán ! Én is ezt csinálom és nem dicsekvésből írom de már ki tudom énekelni a magas c'''-t
2015. jún. 25. 09:29
 2/4 anonim válasza:
Nem tudom, mennyire van fenn a technikája neten, de én járok magánénekre és az a véleményem, hogy csak az énektanár tudja megmondani, mennyire tudtad kiénekelni a hangot. Az technika, amit én tanulok sztem csak tanárral lehet elsajátítani. 14/l
2015. jún. 25. 18:45
 3/4 anonim válasza:

Szervusz, most botlottam bele a kérdésedbe. Én is magánéneket tanítok és hidd el, nem reklámból mondom, de valószínűleg több kárt teszel egy fejlődő hangban, mint amennyit szeretnél, ha otthon, külső hallgatóság nélkül "képzed", mert

1. többféle technika van, és nem mindegy, melyikkel nyúlnak a hangodhoz, (bár sok fent van a neten és elég jól el van magyarázva, de laikus kézben...jajj, true story!)

2. odabent tök mást hall mindenki, mint idekint, ez alapszabály :)

3. az okozott károk először csak hangi fáradékonyság formájában jelentkeznek, aztán szép lassan tönkremegy egy - a leírásod alapján - kincset érő tehetség :(

4. sokan mondhatják majd, hogy jó, hiszen az alapadottságod ezek szerint megvan és tudsz valamelyest bánni vele, de kérdés, hogy meddig tart a tanárok, barátok, alkalmi közönség szeretete és meddig a saját határaid.

5. Mindenképp menj el legalább meghallgatásra egy tanárhoz (az általában ingyenes), egy tapasztaltabb énekeshez, hogy a rekeszműködésed, technikád megnézze. Ha nem is akkora a kár, egy jófej énekes azt úgyis megmondja és mehetsz utadra, de ha nem, én megfontolnám azt a magánéneket :/ Sok sikert hozzá! :)

2015. jún. 29. 01:56
 4/4 anonim ***** válasza:
Első válaszolónak: Nem az a lényeg, hogy ki tudod-e énekelni. A kérdés az, hogyan. Mindenképpen menj el egy párszor szakemberhez, mert az éneklés a technikán alapszik, azt viszont tanár nélkül elsajátítani szinte lehetetlen, ha nem vagy zseni.
2015. júl. 13. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!