Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » [14/L] Ti mit szólnátok, ha...

[14/L] Ti mit szólnátok, ha az énektanárotok. (Több lent olvasd el bármely korosztályban vagy! )?

Figyelt kérdés
Ti mit szólnátok ha az énektanárotok felajánlaná, hogy mindenki előadhat egy számot egyedül vagy csoportosan ötösért? Az iskola színpadán, torna termében, vagy rendezvény termében, mikrofonnal, vagy anélkül. Írhatnátok egy dalt, és bármilyen dallamra, amit akár filmből hallottatok, vagy egy híres szám alapdallama elénekelhettek, (ha csoportban vagytok feloszthatjátok a sorokat, versszakokat). Az alapdalt pendrive-on vagy CD-n beviheti az iskolába, és táncolni is lehet mellé. Vagy amíg valakik énekelnek, mások, akik nem akarnak énekelni a háttérben táncolnak. De nem muszáj. . Bármilyen nyelven megírhatjátok és nem muszáj énekelni, ha nem akarsz, vagy mutálsz. Szuper móka lenne az osztálytársakkal nem? Ti mit szólnátok hozzá? Vagy régen mit szóltatok volna hozzá amikor még tanulók voltatok felnőttek esetében. Vagy énektanárok mi a véleményetek erről? Nemet és kort is írjatok, köszi!

2015. ápr. 18. 22:50
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

[15/F]

Szerintem jól hangzik :D Bár amilyen gyökér osztálytársaim vannak tuti béna dubstep menne... :$

2015. ápr. 18. 23:53
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Amilyen beteg osztályom van, simán belemennék. Csak másnap a sitten ébrednék valószínűleg.
2015. ápr. 19. 01:20
 3/7 A kérdező kommentje:
:D
2015. ápr. 19. 10:33
 4/7 anonim ***** válasza:
13/L én kifejezetten örülnék egy ilyen feladatnak :)
2015. ápr. 19. 17:55
 5/7 anonim ***** válasza:
én meglepődnék mert nincs ének órám :)
2015. ápr. 19. 19:26
 6/7 anonim ***** válasza:

Teljesen hidegen hagyna, mert utálok szerepelni.

16/L

2015. ápr. 19. 20:03
 7/7 fruzsikaaaaaa ***** válasza:
Nekünk volt ilyen osztályom utállta de szerintem király volt , (nyertem)12/L
2015. jún. 25. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!