Milyen az énekhangom?
Kicsit sok nekem az a hajlítás benne. Az nem kellene oda,vagyis nem illik oda vagy nem jól csinálod. Nem vagyok hozzáértő :D
Let it beee---iiö
Let it beeee..(szünet)....ii ii
Nincs azért szörnyű hangod, nem bántotta a fülemet. :D
Az előzőeket nem hallottam, így csak erről tudtam véleményt mondani. :) Nem rossz, de van hová fejlődnöd. Szerintem, ha valaki hozzáértő meghallgat és azt mondja, ki lehet ebből hozni valamit, akkor segítséggel mehetne is.
Ha magadtól kezded el tanulgatni az éneklést, hajlamos lehetsz eltúlozni itt-ott a dolgot, gondolok itt a 'Let it beeee..(szünet)....ii ii' részre. Valahogy nem illik oda a dalba. Erre egy tanár biztos mondaná, hogy nem kell vagy nem így kell. Magadtól megtanulni pedig még nehezebb, mint egy tanárral.
Hobbi szinten oké, de ha komolyabban akarnál ezzel foglalkozni, akkor kérj segítséget.
A hangszíned az tetszik,de lehet kicsit mutálsz,mert 13 vagy. :D Azokkal a hajlításokkal,meg átmenetekkel kellene valamit kezdeni, nem tart úgy ki a levegőd, vagy nem jól osztod be.. Remélem érted,mire célzok, sajnos nem tudom megfogalmazni mire akarok kilyukadni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!