Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ki tudnám még kupálni az...

Ki tudnám még kupálni az énekhangom?

Figyelt kérdés
19 éves srác vagyok, több hangszeren is tanultam fiatal koromban, 2 évnyi zongorázás, 4 évnyi fuvolázás, 4 évnyi citerázás népzenekarban, és közel 5 év gitározás van a hátam mögött.. Azonban kb. 5 éve már, hogy alig zenélek, nagyon ritkán kapom elő a hangszerem. Régen nagyon szép hangom volt, komolyan mondom, hogy szinte képtelen voltam hamis hangot énekelni... Viszont 5-6 éve nem igazán éneklek, és sokat romlott az énekhangom, kicsi a hangterjedelem amit ki tudok énekelni, és már igen sokszor érzem magamon, hogy fars vagyok.. ez visszafordítható-e még, vagy már elcsesztem a tehetségem?

2015. máj. 10. 13:21
 1/1 anonim válasza:
nem lehet, hogy mutálás miatt van? egyébként elcseszni nem lehet a hangodat azzal, hogy nem énekelsz. ha valaki egyszer tehetséges az az is marad csak gyakorolnod kell, énekelj megint és ha nagyon akarsz ezzel foglalkozni akkor menj énektanárhoz
2015. máj. 10. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!