Ki tudnám még kupálni az énekhangom?
Figyelt kérdés
19 éves srác vagyok, több hangszeren is tanultam fiatal koromban, 2 évnyi zongorázás, 4 évnyi fuvolázás, 4 évnyi citerázás népzenekarban, és közel 5 év gitározás van a hátam mögött.. Azonban kb. 5 éve már, hogy alig zenélek, nagyon ritkán kapom elő a hangszerem. Régen nagyon szép hangom volt, komolyan mondom, hogy szinte képtelen voltam hamis hangot énekelni... Viszont 5-6 éve nem igazán éneklek, és sokat romlott az énekhangom, kicsi a hangterjedelem amit ki tudok énekelni, és már igen sokszor érzem magamon, hogy fars vagyok.. ez visszafordítható-e még, vagy már elcsesztem a tehetségem?2015. máj. 10. 13:21
1/1 anonim válasza:
nem lehet, hogy mutálás miatt van? egyébként elcseszni nem lehet a hangodat azzal, hogy nem énekelsz. ha valaki egyszer tehetséges az az is marad csak gyakorolnod kell, énekelj megint és ha nagyon akarsz ezzel foglalkozni akkor menj énektanárhoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!