Enek tanar segithet?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Regen 11eves koromig teljesen kiraly hangom volt de a gonosz mutalas az en hangomat is elvette :( . most 15 eves vagyok imadok enekelni de hangom nagyon keves van :/ tudna rajta segiteni egy enektanar? Nem akarok egy John Newman vagy egy Michael Jackson lenni :D csak hobbi szinten szeretnem ha lenne egy kicsit tobb hangom.elore is koszi a valaszokat2015. ápr. 15. 18:57
1/3 anonim válasza:
Nekünk a zenetanárunk, azt állította, hogy mindenki tud énekelni, ha kellõ képzésben részesül a hangja, szóval szerintem az énektanár mindenképp segít és nem hiábavaló :). Sok sikert! ;)
2/3 anonim válasza:
Nos,én 16 vagyok.Ugyanez volt velem is,én 2 éve mutáltam kb.Nagyon csalódott voltam,hisz eltűnt a hangom.Ahogy idősödök igyekszem visszaszerezni, énektanárhoz is jártam néhányszor,bár jobb volna rendszeresen és igenis segített.
Szerintem fontos, hogy ismerd be magadnak,hogy nem lesz ugyanaz,legalábbis egy darabig biztosan nem,így inkább ne nagyon próbálj magas dolgokat énekelni,mert üvöltésbe csaphat át és berekedsz,a berekedés meg elcseszheti hosszútávra is a hangod.(azt mondják)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) szeptemberben bele is kezdek a tanulásba :)
2015. aug. 21. 14:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!