Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hogyan tudnék megtanulni...

Hogyan tudnék megtanulni énekelni? f/20

Figyelt kérdés

Lehet-e úgyis megtanulni hogy otthon, videókból nézem el a gyakorlatokat vagy mindenképp énektanári segítségre van ilyenkor szükség?

A gitározást simán meg tudom tanulni mert azzal jól haladok tanár nélkül is és sokkal jobban hangzana hogyha tudnék énekelni.

2015. márc. 12. 15:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Az éneklés veleszületett tulajdonság. Ha énektanárhoz akarsz járni, hogy jobb legyél benne az csak kidobott pénz.
2015. márc. 12. 15:46
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha van jó zenei hallásod, akkor magadtól is tudsz gyakorolni, mert hallani fogod mikor pontos, és mikor nem. Csak ne legyen ilyen sablonos hangod, hogy pontos, viszont semmi karakter nincs benne, és kb. minden második lány tudna így énekelni, érted :D (Persze tudom, fiú vagy) Ennyi igazából...
2015. márc. 12. 17:03
 3/4 anonim ***** válasza:

Kellő akarat kell hozzá.

Lehet videókkal kezdeni,de persze ott is mondja,hogy énekelj akkor énekelj.Vedd fel valamivel aztán hallgasd vissza.Ez egy jó módszer.De ha elénekelsz valamit,akkor csak mondanak véleményt mások.

És énektanárral is csak úgy érdemes,ha utána gyakorolsz,ez is egy hangszer.

2015. márc. 13. 17:11
 4/4 anonim ***** válasza:

"Az éneklés veleszületett tulajdonság. Ha énektanárhoz akarsz járni, hogy jobb legyél benne az csak kidobott pénz."

Ne haragudj válaszoló, de ez így butaság. Vannak emberek, akik rendelkeznek viszonylag jó énekhanggal, de tudatos tanítás nélkül zömében nem tudják koordinálni a hangjukat. Arról nem is beszélve, hogy hosszú távon a helytelen technika károsítja a hangszálakat. A belső hallás mindig csalóka, legtöbb esetben az ember észre sem veszi a hibáit, míg a tanár fel nem hívja rá a figyelmet.

Én mindig is "fürdőszoba sztár" voltam, egészen addig, amíg el nem mentem énektanárhoz. Laikusok mindig mondták, hogy jó a hangom, de mióta tanárhoz járok, már én is hallom a hibáimat. Néhány hete járok, az órák javarészt légző gyakorlatok, amik nagyon fontosak, valamint skálázások, hogy szélesítsük az oktávokat. A tanárom szerint nagyon tehetséges vagyok, szerinte elég pár hónapot járnom hozzá, ezalatt elsajátítom azokat a technikákat, amiktől jobb és magabiztosabb leszek. Ha megvan alapvetően a hangod, csak elég volna néhány óra, hogy kicsit felismerd a hiányosságaidat.

2015. márc. 16. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!