Hobbi szinten mennyi idő "megtanulni" énekelni?
Jó hallásom van (főleg a hangok közötti ugrásokra, két hang közötti magasságbeli különbségekre), és ezt ki szeretném használni. Gitározok (akusztikus), és csak olyan szintre szeretném fejleszteni az énekhangom, hogy ha gitárral énekelek valamit, akkor ne repedjenek meg az ablakok. Tudom, énektanár kellene, de nincs pénzem rá, viszont nem is akarok X-faktorba jelentkezni :) Csak egy kellemes alaphangot megszerezni. Lehetséges ez?
19/F
Mindenképpen szükséged lenne egy tanárra, mert te nem úgy hallod a hangod mint ő. Ha tanárral tanulsz akkor kb 6 hónap - 1 év.
Amúgy már pár ezerért tanítanak...
Youtube-ra nem is gondoltam, köszi :D Az angol az nem probléma, megértem teljesen.
Utolsónak: Köszi de majd eldöntöm hogy melyikre költök, arra, hogy maradjon tető a fejem fölött vagy arra, hogy énekeljek... Wait for it... :)
Én is így kezdtem, 18 évesen, mikor egyetemre kerültem. Nem tudom miért, de elmentem egy pár énekórára, amit a volt osztálytársam anyja tartott nekem 2 ezer Ft / alkalomért. Most, 4 évvel később, még mindig heti 2x járok hozzá, mert megállás nélkül van mit csiszolni a hangomon. Ha kiszámolom, már beleöltem párszázezret a hangomba, nem tudom, hogy megérte-e vagy sem, de nem bántam meg :) szeretem és imádom, pedig csak hobbiból járok, és mégis havi 4ezret rá tudok áldozni. Mások napi 1200 ftot költenek egy doboz cigire, akkor nehogymár én ne járhassak el havi 2x énektanárhoz. :)
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!