Miért szidja mindenki Mr. Bustát?
Figyelt kérdés
Hiszen nagyon erős gyógyszereket szed,szóval nem gondolkodik épp elmével,miért utálja őt mindenki,nem tehet róla hogy szellemileg nem teljesen épp2015. jún. 17. 14:28
21/30 A kérdező kommentje:
20. ezt szerintem egyikünk se tudhatja,ma már minden amcsi gyerek rapper
2015. jún. 27. 14:49
22/30 anonim válasza:
Annak se teljesen ép az elméje,aki két p-vel írja az épet.
23/30 A kérdező kommentje:
22. A magadfajta trollok biztos jobbak,kedves nyelvtannáci
2015. aug. 5. 20:44
26/30 A kérdező kommentje:
24. Én szeretem az olyan embereket akik helyettem tesznek meg dolgokat, például kijavítanak 1-2 elírt szót, én ezeket nevezem csicskáknak :)
2015. aug. 5. 23:05
28/30 anonim válasza:
Te voltál,aki egy provokatív kérdést tettél fel.
Te hibáztál benne.
Te megítélsz valakit,a zenei ízlése miatt.
Mégis ki vagy te,hogy bárkit érdekeljen,hogy csicskának tartod azt,aki helyesen tud írni?
29/30 A kérdező kommentje:
28. Akkor "kis segédeknek" hívom őket, az úgy jobb?:) És azért vannak ezek a kis segédek, hogy ami nekem nem számít azt ők kijavítják :) így mindenki jól jár.
2015. aug. 6. 00:03
30/30 A kérdező kommentje:
És legközelebb jobban végezd a munkád, mert mellélőttél a 4 állításoddal :/
2015. aug. 6. 00:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!