Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Nos egy újabb unalmas kérdés:...

Nos egy újabb unalmas kérdés: Ki miért utálja Mr. Bustát és az RTM-et?

Figyelt kérdés

1. Először is sokat gondolkoztam azon, hogy kitegyem-e a kérdést vagy nem? Majdnem mindegyik ehhez hasonló kérdésekre elolvastam a válaszokat, szinte ugyanazok.

2. Azért tettem ki, mert szinte ez most a "legaktuálisabb " ilyen kérdés. Nagyon kíváncsi vagyok a válaszokra, és pedig azért, mert szeretnék végre egy értelmes, konkrét választ kapni, ami kielégiti a kérdésem. Nem akarok veszekedni senkivel, és nem szeretnék olyan választ kapni, mint pl, azért mert egy köcsög, gerinctelen, olyan szavakt használ amilyeneket, nincs semmi értelme az egésznek...stb

Azt tudom én is, hogy nincs benne semmilyen zeneiség vagy ilyesmi, de azért van egy-egy olyan soruk, ami igaz is lehet az életben, attól függetlenül, hogy ezt hogy fejezik ki. Várok jó véleményeket, rosszakat, nem állok le veszekedni senkivel. De azért ne hülyeségekete, mégegyszer megkérek szépen mindenkit. :)

2015. ápr. 25. 15:25
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

Én utálni nem utálom, de a véleményem az megvan róla.

1. Gyûlöletkeltés: Ugye akinek van egy stílusa, vagy ad magára az biztos valami rossz #uzi. Szerinte. És csak azért mert valaki például ecsetfejû, azt már felakasztaná. Vagyis az egyik zenéjében a többi prolival errõl "rappel". Persze tudják nagyon sokan, hogy ez csak az ún. védekezõ mechanizmus. Ugye hallottad már ezt valami csicskától: -jajj a lányok csak a páwákat szeretik... Na aki ilyet gondol az egyrészt valami lelkisérült sz#r, másrészt bekapcsol a védekezõ mechanizmus náluk. Tehát Puktánk is egy ilyen "ember" (már ha lehet egy olyas valakit embernek nevezni, aki felkötné embertârsait, csak mert õk mernek mâsok lenni)... És ez bizony gáz.

2. Az is gáz, amikor egy pesti paraszt játsza az amerikai gengsztert. Nemár baz#&@... vicc

3. Az a helyesírás az fb oldalán... meg amúgy egyszer játsza a liberális forradalmárt, máskor meg ítélkezik... A rivotril rossz!

4. Azért szerintem nem kéne hibáztatni a lányokat, mert nem az igénytelen proletárok jönnek be nekik.

Városomban is van rajongótáboruk, múltkor èpp egy 12 éves mentálisan sèrült kisgyereket húztak le több ezer forinttal..:)

2015. ápr. 25. 16:18
 2/19 anonim ***** válasza:
78%
De igen, egyébként vannak jó zenéi csak ne lenne emberileg egy 0.
2015. ápr. 25. 16:31
 3/19 A kérdező kommentje:
Értem :) Nos ez az RTM arról is szól, hogy mások, mint a legtöbb ember, és emiatt van ez az első benyomás, hogy vagy szimpatikusak elsőre vagy egyből utálatosak.
2015. ápr. 25. 16:56
 4/19 anonim ***** válasza:

"de azért van egy-egy olyan soruk"

Hát ez az, egy-egy olyan soruk. Funktasztikus legújabb albuma többet ér minden téren, mint az egész brancs.

Busta mióta elment Funk mellől azóta nem sok értelmet tudott kicsikarni magából, talán 20 szar számára jut 1 jó... hát vicc.

2015. ápr. 27. 13:02
 5/19 anonim ***** válasza:
89%

Ott vagyok a legjobbak között. Fizesd a benzinpézt, másképp szóba se állok veled.(tán sokat zabál a bmw hülye gyerek?)

Ezzel a két mondattal tökéletesen jellemezhető az a mély sötét proli sudribunkó Mr Kukta. Meg ez a stílus úgy az egész kiadójukat és rajongótáborukat be lebegi. A jóízlésű emberből a heveny hányingert váltják ki.

2015. ápr. 28. 18:38
 6/19 anonim ***** válasza:
44%

1.Ugye elsősorban a pávákat a homoszexuálisokkal azonosítja, lehet, hogy helyesen. Nem az a baj, hogy mások, mint mi(itt nem a szexuális irányultságukra gondolok, mert az baj), hanem hogy kimegyek az utcára, és 10-ből 7 gyereknek ugyanolyan ecsethaja van, olyan szűk nadrág, hogy járni se tudnak benne, tehát nem az a baj, hogy követik a trendeket meg a divatot, hanem hogy nincs bennük semmi egyediség és eredetiség, csak mennek a birkák után.

2.Nem pesti, hanem esztergomi. Ez sértés egy vidékinek. És akkor mi van? Mindenki eldönti, hogy mit csinál, neki ez az élete. Nem gengsztert játszik egyébként, mert gengszterrapper, de aki még ezt a két fogalmat se tudja megkülönböztetni egymástól, az menjen el. Megteremtette itthon a magyar west coast-ot, más országokban pl. Szlovákiában, Romániában lehet ilyen, csak Magyarországon nem?

3."Azt gondolom, hogy mindig nagy hangsúlyt fektettem a tehetségkutatásba, sok tehetséges előadó dalába hallgattam bele ma is, illetve sokat technikai okok miatt nem tudtam befülelni. Ma erre a srácra esett a választásom. Nagyon tetszik az összhang, a flow, a szöveg, úgyhogy mindenki csekkolja be a dalt."

Az, hogy gyors gépelés közben becsúszik egy hiba, mindenkivel előfordul. Vagy te a káromkodást tartod helyesírási hibának?

4.Nem hibáztat senki senkit, csak leírja, hogy sajnos milyenek a mai "hölgyek" tisztelet a kivételnek. Sokszor tanító jelleggel készülnek az ilyen számok, ha egyesek nem tudják értelmezni, az az ő bajuk.:)

2015. máj. 3. 19:48
 7/19 A kérdező kommentje:
Utolsó (és a többiek is) őszintén azt hiszem nem lehet ebből a fenti szövegemből kivenni azt, de én RTM rajongó vagyok. (Ez csak egy plusz :) Én pl. lány vagyok, és nagyon szeretem Mr.Bustát és az RTM-et. És én úgy értelmezem, hogy nem nekem szól az a kérdés, hogy a " káromkodást tartom helyesírási hibának..." mert én nem írtam olyasmit. Javits ki ha hibáztam esetleg. Mellesleg nagyon csípem a stilusukat, őszintén miótától őket hallgatom nagyon felerősödtem lelkileg (nem érdekel ki mit mond) :) És tényleg csak azért írtam ki a kérdést, hogy lássam ki hogy van velük :) Akinek tetszik hallgatja, akinek nem, az nem :) Na peace
2015. máj. 4. 16:35
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Ugye elsősorban a pávákat a homoszexuálisokkal azonosítja, lehet, hogy helyesen. Nem az a baj, hogy mások, mint mi(itt nem a szexuális irányultságukra gondolok, mert az baj), hanem hogy kimegyek az utcára, és 10-ből 7 gyereknek ugyanolyan ecsethaja van, olyan szűk nadrág, hogy járni se tudnak benne, tehát nem az a baj, hogy követik a trendeket meg a divatot, hanem hogy nincs bennük semmi egyediség és eredetiség, csak mennek a birkák után.

Mert az aztán rohadt egyedi mikor a sok rtm zombi megvásárolja a bandás ruhákat.

2015. máj. 4. 16:38
 9/19 A kérdező kommentje:
Szerintem az RTM-es cuccokat a FAN-ok használják... és persze, hogy nem egyedi, mert nem kevesen járnak bennünk, hanem elég sokan, de az bezzeg egyedi, mikor mindenkin ugyanaz a cipő meg poló, meg mit tudom én, hogy milyne divatos cuki ruhák van rajtuk, ugye? Mindenki úgy öltözik, ahogy szeret, és akinek van kedve és pénze az vesz RTM-es cuccokat és használja is ;) PEACEE!!
2015. máj. 4. 17:17
 10/19 anonim ***** válasza:

#6 jah csak ez is olyan már, mint a szerelmes dalok... lassan mindenki ezt tolja már.

Nem mellesleg oké, hogy tanító szándék, csak közbe lehetne 20 szónál több a szókincse, és abból a 20 ből ne 15 káromkodás legyen.

Ritmika meg ilyenekről már ne is beszéljünk, mert azt már vagy 2 éve elhagyta Busta, ő már nem foglalkozik ilyesmivel csak fossa a számokat kifele.

2015. máj. 6. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!