Nos egy újabb unalmas kérdés: Ki miért utálja Mr. Bustát és az RTM-et?
1. Először is sokat gondolkoztam azon, hogy kitegyem-e a kérdést vagy nem? Majdnem mindegyik ehhez hasonló kérdésekre elolvastam a válaszokat, szinte ugyanazok.
2. Azért tettem ki, mert szinte ez most a "legaktuálisabb " ilyen kérdés. Nagyon kíváncsi vagyok a válaszokra, és pedig azért, mert szeretnék végre egy értelmes, konkrét választ kapni, ami kielégiti a kérdésem. Nem akarok veszekedni senkivel, és nem szeretnék olyan választ kapni, mint pl, azért mert egy köcsög, gerinctelen, olyan szavakt használ amilyeneket, nincs semmi értelme az egésznek...stb
Azt tudom én is, hogy nincs benne semmilyen zeneiség vagy ilyesmi, de azért van egy-egy olyan soruk, ami igaz is lehet az életben, attól függetlenül, hogy ezt hogy fejezik ki. Várok jó véleményeket, rosszakat, nem állok le veszekedni senkivel. De azért ne hülyeségekete, mégegyszer megkérek szépen mindenkit. :)
Nos..... hogy én miért utálom elmondom:
Azért mert 160 cm-es senkiházi aki azt hiszi magáról hogy mekkora gengszter rapper de amikor ütnie kellett volna magáért akkor meg összeszarta hugyozta magát. Ő papol drogellenességről miközben aki ismeri az tudja róla hogy rendszeresen Xanax-ot meg Rivo trillt szed. Mások logóit lopja, és külföldi szöveget fordít le Magyarra. Oltogatja a pávákat amikor a zenéjének 80%-át 12-15 éves páva gyerekek hallgatják. ő beszél becsületről de aki tud mindenkit csak kihasznál ezért is léptek ki mellőle a Fankától kezdve a Tescobarig. És az a baj sok fannak fel sem tűnik hogy azokat oltja akik rendszeresen hallgatják és itt ez a gáz. Egyébként ha nyugodtan nézed az új szövegeit akkor láthatod hogy a témái halottak már másról se szól hogy mindenki egye meg a g.....jét minden nő ri.....nc stb stb.
És ezt rocker létemre mondom.
Na remélem ezzel kielégítettem a válaszod! :)
Én nem utálom őket, nem is vagyok a legnagyobb fanjuk, de az RTM az egy élet érzés, ami hiányzik magyarországról. Van egy-két jó számuk amibe van zeneiség illetve fülbemászó ritmus és nagyot ütnek és a legnagyobb buli ahol voltam a Retete ratata ment és mindenki utálja még is jobban csápoltak rá mint egy tiestora -.- :D 2 törzskönyvezet rocker ment ki kb a pár 100 főből, de azoknak eleve az egyik zene se tetszett.
Előttem szólókhoz. Fanka nagyobb kétszínűségeket produkál mint Busta, sokkal jobb ember és el lehet vele beszélgetni. Egyszer találkoztam vele, tök korrekt jó fej volt és nem azt mondta, h mennyiért tud cuccot szerezni. Kilakikitt volt a kedvencem, de ők tényleg füves drogos állatok és egymásnak írják a szövegeiket. Busta nem minden alkalommal van tisztában a rímek jelentésével, de azért még így is van egy mondani valója a számai nagyrészének amit sokan elleneznek, mert társadalom kritika és megtalálják benne magukat. Nem 160 cm, de attól, hogy vki alacsonyabbra nőtt már nem is lehet kemény? előítéletek mindenhol...
#16 igen abból kell ezt leszűrni, hogy egyszer találkoztál vele...
Ennyi erővel Justin Bieber is tök jó arc... Menjél már.
Állandóan az egyik szavával üti a másikat. Még hogy Fanka nagyobb kétszínű, pffffffff mekkora hülyeség.
Egyáltalán nem vagyok Fankadeli fan, de 100 szor különb ember, mint a lekváros g#ci f#sz megeszitek a g#cimet Bukta.
Facebook on nem tud helyesen írni, 10 szóból legalább 6 ban szerepel a g#ci, f#sz, b#zmeg szó és 35 évesen apaként ilyeneket ír ki egy tinédzser csajról, hogy kukievő meg még rosszabbakat. Egy igaz példakép.
@15:30
Ha tényleg egy ilyen "RTM életérzés" az ami hiányzik Magyarországról, akkor az az ország legsúlyosabb kulturális válságát mutatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!