Miért szidja mindenki Mr. Bustát?
# 5
Hagyjuk már ezt a hülyeséget hogy az ő hátán kúsznak fel...
Szerinted mért "marogat" be mindenkit???Hogy aztán azokba a körökbe ismertséget szerezzen hogy ő van és létezik... mekkora reklámokat csinál ezzel magának nézd már meg!
A zenéinek nincs semmi mondanivalójuk inkább csak a saját maga belső egójával küzd!
Az ismeretségi és baráti köröm ismerik (mármint személyesen) és ez általuk találkoztam vele személyesen is amúgy azt se tudtam volna hogy létezik ez a ember mert már akkor rég elmúltam tizenéves!Már velük is jól összeveszett mert azt hiszi hogy ő mindenkinél a nagy "MR. BIG BOSS BUSTA"
A gangsta rapről meg csak annyit hogy azoknak kellene előadni akik tényleg gangster életmódot folytattak és van tehetségük is rappelni, csak sajnos Amerikába is sokan inkább csak keménykedésből csinálnak gangsta rapet mert azok akarnak lenni akik valójában sose voltak!Magyarországon is ilyen hogy Mr.Busta meg Dopemna gangsta rapet csinál... nevetséges... ennyi erővel Uhrin Benedek is csinálhatott volna gangsta rapet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!