Miért hiszi mindenki azt hogy a rock az a 80-90-es évekbe való, és nincs helye a mai világban?
Miért ki hiszi ezt? Én pl. nem. A rocknak van helye a 21. században is. Lehet hogy a nagy többség a gépzenére van ráállva meg a pár évig jelenlévő aztán eltűnő "együttesekre" nem a 30-40 évig fennálló zenekarokra. Meg rock zenével nehezebb feltörni, ott dolgozni kell, ha valaki nem a tehetségkutatóból akar ismert lenni
ezért inkább a többség a gépzenére van ráállva meg a pár évet fennálló bandákra.
te most mi a fenéről beszélsz?
ha kiírsz egy kétszázadik "mi a kedvenc műfajotok" kérdést a válaszok 90%-a az lesz, hogy rock, metál
a másodiknak igaza van.
+ én sem értem, hogy ki mondja ezt.
1. most is vannak, 21. századi rock zenekarok, szóval ez már indulásból hülyeség
2. miért ne lehetne hallgatni régebbi zenéket, nem csak a rockot nézve?
Kérdező, szerintem ez azért lehet, mert nagyon sok embernek a rockzene kimerül a 70-es, 80-as évekbeli füstös, sikoltozós rock'n rollban és heavy metálban, amit hosszú, göndör hajú, szakállas fazonok adnak elő szakadt ruhában.
Láttak valahol valami régi videófelvételt ilyenről és azóta ez maradt meg nekik.
Épp ezért mai rockzene már nem is nagyon jut el hozzájuk, így fogalmuk sincs, hogy ennek a stílusnak rengeteg fajta irányzata van, amelyek ma is aktuálisak és hogy igenis létezik rengeteg populáris szerzemény a rockon belül, amelyek biztos nekik is tetszenének.
Csak hát azok a fránya sztereotípiák és előítéletek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!