Ki volt One Direction koncerten Bécsben?
Én voltam és valami ELKÉPESZTŐ volt!!Tudtam,hogy nagyon jó lesz és hatalmas élmémy..na de ennyire? :D Akkora hangulatot csináltak,és még a szülők is élvezték,apukám is még most más nap is hatás alatt van,pedig ő nyilván nem fan :DD nekem ülőhelyem volt,de végig ugráltuk az egészet,hatalmas volt :DDDD
Ti élveztétek?Merre álltatok,ültetek?Ki a kedvencetek(ha van)? :) (Nekem amúgy most jelen pillanatban nincs..régebben nagy Harry fan voltam,de most a rajongásom abba maradt 1-1 és fél évig,de azért szerettem őket..de most a koncert után megint lázban égek:D Most talán Niallt vagy Harryt mondanám,de senki se kedvenc,mindegyikőjüket ugyanúgy szeretem :) <3 A koncert eszméletlen volt,bár Zayn hiányzott :( de így is tökéletes volt!!! :)
Sziaaaa!!! En voltam es allo helyem volt :3 tavaly mar voltam Düsseldorfban de ott csak ultem. A mostani koncert sokkal jobbam tetszett. Faraszto volt 8 orat allni de megerte!! ^-^ Louis most epp a kedvencem, Harry nagyon tetszetrtetszett a koncerten mert kb vegig a zold zona reszenel volt (ahol mi is voltunk)
Eszter xx :*
Én is voltam, fantasztikus volt!*-*
Én tesómmal voltam a kék szektorban. Nekem Harry és Niall volt a kedvencem, de a koncert óta mindegyiküket ugyanúgy imádom, tehát nem tudok most kedvencet mondani.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!