Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ki volt One Direction koncerte...

Ki volt One Direction koncerten Bécsben?

Figyelt kérdés

Én voltam és valami ELKÉPESZTŐ volt!!Tudtam,hogy nagyon jó lesz és hatalmas élmémy..na de ennyire? :D Akkora hangulatot csináltak,és még a szülők is élvezték,apukám is még most más nap is hatás alatt van,pedig ő nyilván nem fan :DD nekem ülőhelyem volt,de végig ugráltuk az egészet,hatalmas volt :DDDD

Ti élveztétek?Merre álltatok,ültetek?Ki a kedvencetek(ha van)? :) (Nekem amúgy most jelen pillanatban nincs..régebben nagy Harry fan voltam,de most a rajongásom abba maradt 1-1 és fél évig,de azért szerettem őket..de most a koncert után megint lázban égek:D Most talán Niallt vagy Harryt mondanám,de senki se kedvenc,mindegyikőjüket ugyanúgy szeretem :) <3 A koncert eszméletlen volt,bár Zayn hiányzott :( de így is tökéletes volt!!! :)

2015. jún. 11. 23:45
 1/4 anonim ***** válasza:
Hihetetlenül jó volt,nekem is ülőhelyem volt de végig tomboltam az egészet. Mindenkit imádok,de nekem Harry a favorit. :)
2015. jún. 12. 07:23
 2/4 Esther1D ***** válasza:

Sziaaaa!!! En voltam es allo helyem volt :3 tavaly mar voltam Düsseldorfban de ott csak ultem. A mostani koncert sokkal jobbam tetszett. Faraszto volt 8 orat allni de megerte!! ^-^ Louis most epp a kedvencem, Harry nagyon tetszetrtetszett a koncerten mert kb vegig a zold zona reszenel volt (ahol mi is voltunk)

Eszter xx :*

2015. jún. 13. 18:41
 3/4 payno05 válasza:
Én is, fantasztikus volt:') Az earlysekkel álltam egy sorban, körülbelül 2 méter volt közöttem és a srácok között amikor felénk fordultak :') Harry dobált gumicukrot, egyet el is kaptam, itt őrzöm. :D Apumnak is nagyon tetszett :D Alig várom a következőt :')
2015. jún. 21. 21:14
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Én is voltam, fantasztikus volt!*-*

Én tesómmal voltam a kék szektorban. Nekem Harry és Niall volt a kedvencem, de a koncert óta mindegyiküket ugyanúgy imádom, tehát nem tudok most kedvencet mondani.:D

2015. jún. 23. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!