Melyik az a program amelyben legjobb minőségben fel lehet venni a gitár hangját?
Leírom újra: baromság.
Ma már olyan szoftverek vannak, hogy teljesen fölösleges mindenféle analog dolgokkal otthon kínlódni, a büdös életben nem fogsz vele tized olyan hangot sem elérni.
Te meg még életedben nem fordultál meg stúdióban, ez az első válaszodból átjött.
Kérdező: ez az interface már használhatónak tűnik, valszeg valamilyen beállítási problémád lehet.
"ha valami f* sza analóg pedálokat bekötök elé, és alapból úgy megy be a jel..."
Aztán milyen analog pedálokat és milyen jel?
Erősítő és hangfalszimuláció nélkül nem tudsz vonalból értelmesen felvenni, akkor meg mire is kellenek pedálok és minek szétk#rni a jelet a bemenet előtt?
"Aztán milyen analog pedálokat és milyen jel?
Erősítő és hangfalszimuláció nélkül nem tudsz vonalból értelmesen felvenni, akkor meg mire is kellenek pedálok és minek szétk#rni a jelet a bemenet előtt?"
Magyarázd el nekem, hogy az miért szétkúrás? Azért használnak sokan effekt pedálokat, mert szétizéli a jelet... logikus... láttál te már analóg pedált életedben? Jaaah, hogy csak képről? Meg mi az, hogy milyen jel? Szerinted milyen jel te idióta? Piszkosul képben vagy... És ki mondta, hogy nem kell erősítő és hangfalszimulációs cucc? Mert én biztos nem... hasznos, és jó dolog az, de te konkrétan azt akarod megmagyarázni, hogy ezek a műanyag ilyen-olyan szimulációs meg modellezős szarok többet érnek, mintha felvennéd normálisan. Normális alatt azt értem, hogy van egy f* sza erősítőd, amit mondjuk bemikrofonozol...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!