A fémhúrt a gitáron mennyire szabad meghúzni? Mennyire bírja a "kiképzést"?
Nem mert, a másik fele meg ott marad a kulcson.
Nekem is az eszembe volt, hogy nem-e, de kipróbáltam és el sem ért a kulcsig, majd láttam, hogy a másik fele ott maradt rajta. Azt pedig leszedtem.
Lehet, hogy majd akkor megpróbálom elvenni a gitárnak az élét, mert eléggé csillog a széle. :) Valószínű, hogy éles, mert mindig ott szakad el.
Ha meglesznek az új húrok, akkor majd előtte megsorjázom őket, és úgy teszem fel rá.
Esetleg valami tipp az új húrokkal kapcsolatban? Szépen lassan húzzam meg, majd mehet gyorsabban is?
Na vannak új húrjaim.
Feltettem őket. Legalább 1 órámba tellett, de legközelebb gyorsabban fog menni. :)
Nagyon óvatos voltam, és jól megnéztem a gitárt, és lehet hogy én húztam túl.
A lényeg, hogy most ez rajta van, szuperül behangoltam. Egyszer kellett húrozáskor újrahangolni, de azóta ugyanúgy van. :D Legalább 30-60 percig csak gitároztam így estefele. :) Nagyon szépen szól! :D
Lehet a húr minősége volt rossz, mert az alapból rajta volt a húron.
A másik az hallhatóan, és érezhetően is jobb minőségű. 1300 ft körül volt az ára.
Nem a húron volt rajta, hanem a gitáron alapból a rossz minőségű húr.
Elírtam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!