Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hogyan kell meghúzni a kisdobo...

Hogyan kell meghúzni a kisdobomat?

Figyelt kérdés
Stagg kisdob, van hozzá kulcsom, de a hangja nem az igazi...az oldalán a csavarokat becsavaroztam meg ilyesmi...

2012. aug. 8. 11:27
 1/9 anonim válasza:
Kisdobon az utőbőrt(felső) nekem úgy van hogy majdnem addig van megfeszítve, amennyite meg tudtam húzni a (neten meg tudod nézni, hogy milyen sorrendben húzd a csavarokat). Az alsó(rezó) bőr már technikásabb, ahogy jónak érzed annyira húzd(persze ezt is elég feszesre). Ezen kívűl kérdés: sodronyt felraktad?
2012. aug. 20. 22:19
 2/9 A kérdező kommentje:
Azt se tudom, hogy mi az :/ nem értek hozzá, a youtube-ra mit írjak be? (angolul tudok)
2012. aug. 21. 09:23
 3/9 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy elrontottam, mert az összes csavart nagyon becsavartam...már nem emlékszem hogy volt eredetileg...
2012. aug. 21. 09:28
 4/9 A kérdező kommentje:
http://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_645357.. - hogy érhetnék el olyan hangzást, mint 6:54-nél?
2012. aug. 21. 09:36
 5/9 anonim válasza:
Nah, szóval, a sodrony ez, ami ott fut középen, és két oldalt rogzítve van: [link] nemgáz, ha egyszer már az összes csavart megfeszítetted, engedd le, majd ilyen sorrendben csavard a csavarokat(gondolom 8 babás, magyarul 8 csavaros a tiéd): [link] ha már kicsit feszes, akkor tedd egymásra a két kezed a dobbőr közepén, és egy határozottan(de azért ne rohadt erőssen) nyomj rá, ekkor le fog kicsit mélyűlni, mert így kell betörni a dobbőrt. Utána hangold tovább, ez a link még egy kicsit segíthet: [link] , amiket kihagy, azt leírtam, itt inkább a tamokról beszél, de pergőn is hasonlóan kell csinálni, csak jobban meg kell húzni, amúgy nem kell hangtartományra hangolnod, csak ahogy neked tetszik, remélem segítettem. :))
2012. aug. 21. 22:31
 6/9 anonim válasza:
ja, és a sodrony is kísérletezgetős, de ennek is eléggé rá kell feszűlni az alső bőrre, ezt amúgy le tudod oldani a sodronyváltóval: [link] vhogy így néz ki. ha ez nincs rajta, vagy le van oldva, akkor nem lesz olyan hangja mint a videóban
2012. aug. 21. 22:35
 7/9 A kérdező kommentje:
Nem, nekem nem 8 hanem hatcsavaros, most nézem...
2012. aug. 23. 21:29
 8/9 anonim válasza:
Segáz,ezen a képen rajta van az is: [link] számok sorrendjében húzd őket.
2012. aug. 23. 22:33
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi :) felül ezt megcsináltam, de alul mit csináljak? Még mindig zörög-börög :/
2012. aug. 27. 08:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!