Milyen hangszedő?
Figyelt kérdés
Van egy gitár nálam, amibe valami SEM nevű hangszedő van.
Az pontosan milyen?
Használható?
2015. máj. 19. 17:12
41/51 A kérdező kommentje:
Szóval, akkor elmondom röviden és utoljára. Ez a gitár épített, vagy is külön megvették a dolgokat és össze rakták. Fel lehet fogni? Vagy mondjam el kínaiul? Köszönöm figyelmüket, a viszont nem látásra!:D
2015. máj. 21. 15:10
42/51 anonim válasza:
Oké, mostmár biztos vagyok benne, hogy fogalmad sincs a dolgokról, ráadásul össze-vissza magyarázol minden f* szságot... izélsz itt, hogy jaajjj eredeti, de te magad írtad, hogy épített... miről beszélünk? Az alkatrészek TALÁN eredetiek, de gondolj bele... ha valaki építene egy tényleg jó, minőségi, eredeti Fender cuccokból egy Fender replikát, akkor tenne bele ilyen olcsó, no name hangszedőt? Persze ne értsd félre, biztosan jó kis hangszer, de érted...
44/51 A kérdező kommentje:
Én nem mondtam hogy eredeti sose...
A hangszedőt akartam volna felderíteni, és a tervem, hogy az egész elektronikát kicserélem ha már a nyak a test és a fémek minőségi anyagokból lett összetéve, és amint már mondtam nem ez a egyetlen gitárom, sőt. Csak ezzel is akarok majd kezdeni valami.:) Meg lesz minden véve, és akkor majd el lesz adva ha már nem tartom létfontosságúnak aztán ennyi az egész, mert most már nem kell sok hogy vegyek egy Fender Jaguar-t. Csak addig ezt össze teszem rendesen.:)
2015. máj. 22. 11:53
45/51 A kérdező kommentje:
A hangszedővel csak annyit hogy valamennyire azért talán tűrhetően összerakták, mert más olcsó hangszedő legtöbbször elkezd rozsdásodni.
2015. máj. 22. 11:55
46/51 anonim válasza:
Istenem, ne hype-old már azt a sz* rt... Az egy kamu, egy kópia, egy hamisítvány, mit nem lehet ezen érteni?
47/51 A kérdező kommentje:
Ki mondta hogy nem az te brokifejű.:D
2015. máj. 22. 13:05
48/51 anonim válasza:
Ez hülye b*szdmeg... Magadnak mondasz ellent te idióta. Menjél, mondd el a világnak, hogy milyen tuti bizniszt csináltál ezzel a kínai tüzifával, hátha lesz olyan, aki nem röhög ki...
49/51 A kérdező kommentje:
Te idióta vagy.:D
2015. máj. 22. 13:16
50/51 A kérdező kommentje:
Milyen az a kínai fa?xdd
2015. máj. 22. 13:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!