Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Milyen hangszedő?

Milyen hangszedő?

Figyelt kérdés

Van egy gitár nálam, amibe valami SEM nevű hangszedő van.

Az pontosan milyen?

Használható?

2015. máj. 19. 17:12
1 2 3 4 5 6
 21/51 A kérdező kommentje:
Elnézést a fogalmazási hibákért.:)
2015. máj. 20. 21:34
 22/51 anonim ***** válasza:

"a festék alatt volt 3-4 csiszolható facsavar"

WHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT?

"Most egy gitár szerelő vagy hogy is hívjam, nem fog hamisítani egy Fender"

...Mint ahogy egy hangszerkészítő nem fog Fendert készíteni.

Tényleg nem oltásképp, én vagyok az a válaszoló, aki oltotta az egyik másikat, hogy milyen f* sz, hogy nem érti... de ezt most én se teljesen értem... hogy hamisítana egy hangszerkészítő egy Fendert? Vagy mi van??

2015. máj. 20. 21:53
 23/51 A kérdező kommentje:
Mondom, mivel egy hangszerész tehette össze, akkor ő mért hamisított volna egy Fendert?
2015. máj. 20. 22:10
 24/51 A kérdező kommentje:
Tudod mi az a csiszolható facsavar? Amivel javítani szokták a fát!
2015. máj. 20. 22:13
 25/51 anonim ***** válasza:

Több oka lehet, hogy egy hangszerész miért csinál egy olyan hangszert, ami Fendernek tűnik.

1. A megrendelő odahozott egy ilyen alapanyagot, amit csak javított, vagy segített összerakni.

2. Ezt kérte a megrendelő, ezt csinálta meg neki.

De sokkal valószínűbb, hogy ez egy kínai Fender hamisítvány (a neten olvasni éppen ilyenről, ami SEM pickupokkal készült).

Amúgy az semmit nem jelent, mi van ráírva az alkatrészekre, szerinted a kínaiaknak, akik autókat meg mobilokat másolnak, mennyire nehéz lehamisítani egy Fender feliratot vagy F betűt egy fémalkatrészen?

Lehet, hogy kínos elismerni, de nagy eséllyel ez egy itthon megbuherált kínai klón.

2015. máj. 20. 22:35
 26/51 anonim ***** válasza:

Ugye, hogy ugye... De én vagyok a f#sz, mi? :)

Ez valami piaci hulladék nem gitár.

2015. máj. 20. 22:37
 27/51 A kérdező kommentje:
Na figyelj. A hurlabakba senki nem fogja hamisitani tudni a fendert a fembe. Megkerdeztem, osszetett gitar minosegi anyagokbol. Mindanyian tevedtetek.
2015. máj. 20. 22:57
 28/51 A kérdező kommentje:
Az olcso faval hangszeresz nen foglalkizna annyit a hangszeresz ha belegondoltok. A koptaton ott a vonalkod, szoval 100% epitett.
2015. máj. 20. 23:01
 29/51 anonim ***** válasza:
Ez bolond.
2015. máj. 20. 23:22
 30/51 A kérdező kommentje:
Ifelhivtam a szamot te idiota.
2015. máj. 20. 23:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!