Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Milyen hangszedő?

Milyen hangszedő?

Figyelt kérdés

Van egy gitár nálam, amibe valami SEM nevű hangszedő van.

Az pontosan milyen?

Használható?

2015. máj. 19. 17:12
1 2 3 4 5 6
 1/51 anonim ***** válasza:

Nálad van a gitár.

Használható?

2015. máj. 19. 18:43
 2/51 A kérdező kommentje:
A kerdesre nem tudnal valaszolni? Ugy ertettem hogy koncert kepes-e. Vagy azt hiszed vicceset mondtal?
2015. máj. 19. 20:48
 3/51 anonim ***** válasza:

Mitől lesz egy hangszedő nem koncert képes?

Ismételten, nálad van a gitár, miért mi mondjuk véleményt róla?

2015. máj. 19. 21:08
 4/51 anonim ***** válasza:

Kérdező, te hatalmas gitáros! Ha szól, akkor miért ne lenne az? Mindenkinek a saját dolga, hogy mit visz ki a színpadra

Ekkora nulla kérdésre ne várj ennél értelmesebb választ, mint amit kaptál!

2015. máj. 19. 21:31
 5/51 anonim ***** válasza:
Én személyszerint nem hallottam ezekről a hangszedőkről, de ahogy utána kerestem, elég gagyinak tűnnek... de neked kell eldönteni, hogy tetszik-e a hangja...
2015. máj. 19. 21:36
 6/51 anonim ***** válasza:
Az nem Fender, csak egy kínai kamu. Fenderben nem raknak ilyet.
2015. máj. 19. 22:28
 7/51 anonim ***** válasza:
Akkor sajnálom, hogy ezt kell mondanom, de valószínűleg az kamu Fender...:/ Persze attól függetlenül lehet hogy egy f* sza kis hangszer:)
2015. máj. 19. 22:41
 8/51 A kérdező kommentje:
A fát javították, lehetett látni a festék alatt, a fa tömör, a nyak nagyon kényelmes. Kilehet belőle hozni valami jót?:) Vennék bele hangszegőket, de sajnos Fenderbe alig ha van piacon most:/ Mit javasoltok?
2015. máj. 20. 14:01
 9/51 anonim ***** válasza:

"A fát javították"

Mit lehet a fán javítani?

"a fa tömör"

Tyűha.

"Kilehet belőle hozni valami jót?"

Miből? Mert az még nem derült ki.

"Vennék bele hangszegőket, de sajnos Fenderbe alig ha van piacon most:/ Mit javasoltok?"

Ezt meg nem is értem. Mi nincs Fenderbe? Fenderbe való hangszedő? Kb minden harmadik hangszedő hirdetés ilyen. Vagy Fender hangszedő? Abból is kb össze lehetne szedni 5 komplett szettet fél óra alatt.

Mindenesetre megérzésre az a gitár annyira Fender, mint amennyire én vagyok helikopter.

2015. máj. 20. 14:09
 10/51 anonim ***** válasza:
Egyébként abban igaza van a kedves válaszolónak, hogy a fán nem nagyon lehet mit javítani. Esetleg ha volt repedés, vagy törés, azt lehet javítani, de magát a fát nem. És a legtöbb elektromos gitárt tömör fából készítik...:) Hogy ki lehet hozni belőle valami jót? Igen. Ha sokat szánsz rá, akkor vehetsz 60-70ezer körül eredeti Fender nyakat. Hangszedőket viszont mindenképp cserélném, szinte minden hangszerüzletben lehet kapni eredeti Fender hangszedőket.
2015. máj. 20. 14:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!