Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Milyen hangszedő?

Milyen hangszedő?

Figyelt kérdés

Van egy gitár nálam, amibe valami SEM nevű hangszedő van.

Az pontosan milyen?

Használható?

2015. máj. 19. 17:12
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:

"Ez hülye b*szdmeg... :D Szerinted miből?"

Nem derült ki mi van a kérdezőnél, csak hogy valami amiben SEM hangszedő van...

Eddig kb valami kézzel faragott fenyő wc deszka is lehet, amire filctollal ráírták, hogy Fender.

2015. máj. 20. 15:19
 12/51 anonim ***** válasza:
Nyilván az van nála... végülis... tényleg nem volt elég egyértelmű, hogy egy kamu Fenderről van szó... Szerencséd, hogy nem idén érettségiztél, különben magyar szövegértés bukta lett volna...
2015. máj. 20. 15:27
 13/51 anonim ***** válasza:

Mi egyértelmű ezen?

Te valami hülye vagy?

2015. máj. 20. 15:37
 14/51 A kérdező kommentje:

Ti most tényleg ilyen ****** vagytok?

Egyetlen egy ember értette meg a kérdésem.

Mit vártok, részleteznem hogy 5 évig állt a fa és hogy Józsi csinálta? Menjetek már a fenébe. ez vicc...

2015. máj. 20. 16:21
 15/51 anonim ***** válasza:
Mit akar ez? :D
2015. máj. 20. 17:09
 16/51 anonim ***** válasza:
25 év gitározás és egy sikeres zenekar után, lemondok e válasz után. Köszönöm, hogy zenélhettem! :DD Menjek a pycsába!
2015. máj. 20. 17:44
 17/51 anonim ***** válasza:
Azt mondja mi egyértelmű ezen... :DD
2015. máj. 20. 18:22
 18/51 A kérdező kommentje:
Na mutasd meg a sikeres zenekarod, aztán meg mutatom én is az enyémet, és majd elválik a dolog, rendben? Na rajta főnök.
2015. máj. 20. 18:36
 19/51 anonim ***** válasza:
Nem azért, de 5 évig állt a fa... aha... és mit kellett rajta javítani? Kiszáradt, vagy mi? És azt hogy javította meg? ...Érdekelnének a részletek, de komolyan.
2015. máj. 20. 20:00
 20/51 A kérdező kommentje:

Elmondok mindent:

Mikor hozzám jutott, tiszta karcos volt.

Elvittem egy festőnek, ami nekem 90 ezer lenne,

de mivel ismerősöm ezért ingyen megcsinálja.

Vajuk be, hangszer javítók, csak a lakkozásért kérnek 50 ezret. Szóval. Mikor elkezdte csiszolni, látta hogy a festék alatt volt 3-4 csiszolható facsavar ami azt mutatja hogy már javították a gitárt. Most nem akarom elmondani hogy milyen módon van kezdve újra festve, viszont drága minőségi anyagokkal dolgozik, és annyi lesz benne az egyedi hogy gyöngyházas lakkal lesz lefújva. Kiszedtük az elektronikát, és a SEM nevezetű hangszedő volt benne, vastag kábelezéssel. A nyakán meg rá volt írva hogy Attila, és egy telefon szám. Ja igen, a testben meg hogy Attilától Csabának, és szintén a telefonszám. Szóval ne mondja azt senki hogy valami olcsó gitár, mert a húrbabáktól kezdve a hátsó fémig amivel a nyakat rögzítik, a nyakig, Fender felírat van. Most egy gitár szerelő vagy hogy is hívjam, nem fog hamisítani egy Fender (szerintem). A nyaka nagyon kényelmes, és aki festi nekem mondta hogy jobban ki van dolgozva mint a test. Nem rozsdásodik, és a menetekkel sincs gond. Így röviden ennyi lenne. Előre is nagyon szépen köszönöm válaszát, és bocs hogy kissé nyersen fogalmaztam, csak más végett is idegeskedtem, elnézést!:)

2015. máj. 20. 21:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!