Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Tudnék jól zongorázni attól...

Tudnék jól zongorázni attól függetlenül, hogy sokszor hamisan énekelek?

Figyelt kérdés
Sokszor hamisan énekelek (a magas hangokat nem bírom kiénekelni). Ettől függetlenül játszhatok jól zongorán? Vagy nem menne nekem? :/

2015. ápr. 16. 16:25
 1/7 anonim ***** válasza:
Semmi köze nincs egymáshoz a kettőnek, sőt :) Nyugodtan kezdj neki, gyakorolj és menni fog.
2015. ápr. 16. 16:57
 2/7 A kérdező kommentje:
Oh,akkor jó:D Köszönöm szépen! :)
2015. ápr. 16. 21:37
 3/7 anonim ***** válasza:
ha hamisan énekelsz, attól még tudsz zongorázni, nincs a kettőnek köze egymáshoz, DE ha azért énekelsz hamisan, mert nincs hallásod vagy botfüled van, akkor ezt az egész zenélés dolgot felejtsd el sztem.
2015. ápr. 16. 21:39
 4/7 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm.
2015. ápr. 16. 22:19
 5/7 anonim ***** válasza:

Te magad hallod, hogy hamis , vagy nem? Ha, nem akkor a zongora is kevésbé fog menni bár elegendő gyakorlással meg lehet tanulni jól zongorázni még botfüllel is.

Ha meg amúgy a hallásod jó akkor meg pláne nincs semmi veszteni valód.

2015. ápr. 16. 23:53
 6/7 A kérdező kommentje:
Hallom, (sokszor) hogy hamis vagyok :D
2015. ápr. 18. 22:05
 7/7 anonim válasza:
Hát, ha hallod, az fél siker. Akkor van hallásod, max nem tudsz énekelni. "a magas hangokat nem bírom kiénekelni" tehát, lehet hogy még énekelni is tudsz csak egyszerűen alt vagy. Vagy fejlesztened kellene a hangod. Ha jó a memóriád vagy tudsz kottát olvasni akkor a zongorához még hallás sem kell. Ott megvannak a billentyűk, csak félrenyomni tudsz, hamisan játszani nem. (mint pl a hegedűn) Szóval hajrá ;)
2015. aug. 16. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!