Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Basszusgitár kezdőnek?

Basszusgitár kezdőnek?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Szeretnék megtanulni basszusgitáron játszani már régóta de mostanra jött el az idő hogy lépjek is az ügyben. Olvasgattam itt is a témában de azért 1-2 dolog még nem tiszta.

1. Egy Cort gitárt néztem ki. Szerintetek ez megfelel a célnak? [link]

2. Dallamos rockot (pl: HIM) szeretnék majd a későbbiekben játszani de a Jazz sem áll messze tőlem. Nagy különbség van a kettő között gitár választásban vagy azért mindkettőt lehet velük játszani?

3. Az elején érdemesebb inkább tanárhoz menni vagy amikor már az alapokat megtanultam? (erről mindkét oldalról találtam érveket bár én az első verzióra szavaznék)

Köszönöm előre is a válaszokat :))

2015. ápr. 11. 13:26
 1/2 anonim ***** válasza:

1. Ezt a Cortot nem ismerem, de más Cort hangszerekkel szerzett tapasztalatom szerint általában megfelelőek.

2. Nem hinném, hogy különböző basszgitár kellene a jazzhez vagy a rockhoz. Inkább azon múlik, hogy tudsz játszani. Egyébként jazzben is sokféle stílus van.

3. Pont az alapok miatt is inkább keress egy jó tanárt szerintem.

2015. ápr. 11. 16:13
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm :))
2015. ápr. 13. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!