Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Egy kezdőnek milyen basszus...

Egy kezdőnek milyen basszus gitárt ajánlanátok?

Figyelt kérdés
sokat nézegettem/ utána olvastam és egy Ibanez GSR 180 BK t néztem ki és ez tetszik, viszont nem tudom h jobb alternatíva lenne e egy SX vagy stagg márkájú, ezek valamennyivel olcsóbbak ugye, de nem tudom h mekkora a a minőségi/felszereltségi különbség ha van egyátalán

2015. márc. 23. 20:28
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha van az Ibanezre pénzed, mindenképp azt vedd! A Stagg nagyon ganyé, akkor már inkább Cort.. én szólós vagyok, de vettem poénból egy SX-et itthonra. (4 Gibson mellé...) nyilván nem vinném koncertre meg sehova, de elég nagy meglepődöttségemre egész jó cucc.. kategóriáján belül számomra a próbáltak alapján a legjobb. Na de teljesen más emelet az Iba-hoz képest,ha komoly az elszántság és tényleg akarod akkor Iba ha nem akk Sx vagy Cort! de egy kezdőnek sztem nem kell 70k-s hangszer..:)
2015. márc. 24. 09:14
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
De a legjobb megoldás egy használt Iba! Féláron már lehet szerezni, akkor meg ott tartassz mint egy SX-el csak mégis egy jobb gitárod van! :) ;)
2015. márc. 24. 09:30
 3/4 anonim ***** válasza:
ibanezt én is ajánlom, csak jó tapasztalataim vannak vele, és még az olcsó árkategóriákban is kitűnőek
2015. márc. 24. 14:52
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem is Ibanez meg SX volt és mindkettő megérte az árát.
2015. márc. 24. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!