LeftBehind kérdése:
Ti milyen basszus kombót ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Szükségem lenne tippekre hogy milyen kombót vegyek basszerra. Főleg Nu, Industrial Metal stílusban játszok és kéne szereznem valami kezdő felszerelést (45-50 ezer fölé nem szívesen mennék)2014. aug. 25. 00:17
1/13 anonim válasza:
Zenekarba, próbára kellene ennyiért?
Az nagyon nagyon hiú ábránd.
2/13 anonim válasza:
Hát igen, hát igen, 45-50-ből a hangszóró meg a fa sem nagyon jön ki...
3/13 A kérdező kommentje:
Behringer BX1200-ról vélemény?
2014. aug. 25. 15:05
4/13 anonim válasza:
NuMetal zenekarban, ha csaknem a gitárosnak is valami hasonló Behringer cucca van semmit nem fogsz hallani belőle.
5/13 anonim válasza:
1x15 vagy 4x10 alá ne add. Én szívből javasolnám a kettőt egymáson, de hát ugye a pénz az pénz...
6/13 A kérdező kommentje:
Belehalnátok ha írnátok pár tippet ahelyett hogy itt kritizáltok? Nem baj, ha bolti áron 50 000 felett van, majd megnézem nincs-e valahol használtan
2014. aug. 25. 20:33
7/13 anonim válasza:
Egyrészt kritikát kértél valamiről, szóval nem illik panaszkodni a kritika miatt. Másrészt meg azért nem javasoltam valamit, mert az bőven 100 fölött van, ráadásul már kapni sem lehet. Nekem egy Gallien Krueger Backline 300-as fejem van egy 1x15 és egy 4x10-es ládával, próbára bőven jó, de koncertre lehetne egy 600-as fej mellé. Mondhatnék találomra más Gallien Krueger cuccokat, de azokat nem ismerem, biztosra mondanám, hogy jó, de már hirtelen 250 0000 ft-nál tartunk, ezen kívül 5-6 mást tudnék ajánlani, olyan 150 000 ft fölött, ami 200%-ban meghaladja a költségvetésedet. 50 000 ft-ból én vennék egy hangkártyát a helyedben, és a crackelt Ampeg VST-t használnám, hogy őszinte legyek, ebből a pénzből az a legjobb, amit kihozhatsz.
8/13 A kérdező kommentje:
Ne szórakozz már velem, hogy 100 ezer alatt nem lehet egy tisztes kombót szerezni amivel egy nyamvadt kis próbateremben el tudok zenélni....mivan már csak a gazdagok basszusgitároznak?
2014. aug. 26. 11:18
9/13 anonim válasza:
Namost 50 és 100 ezer között elég nagy különbség van.
Másrészt te olyan stílusra keresel erősítőt, amihez brutál hangerő és erőteljes hangszín kell.
Eleve semmilyen kombó nem alkalmas erre.
10/13 A kérdező kommentje:
De itt most nem valami profi zenekar cuccához kell igazodnom, csak egy kis kezdő zenekar a még kisebb próbatermükkel. Csak annyi kell hogy halljam a cuccot dobok mellett is és valamennyire igazodjon a hangzás a stílushoz. Ha pedig annyira nem találok 50 alatt semmit akkor úgyis kénytelen leszek valami drágábbra összedobni a pénzt viszont 100 ezret egy kezdő cuccra....nekem kicsit túlzás.
2014. aug. 26. 12:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!