Melyik basszusgitár lenne jó egy kezdőnek?
Figyelt kérdés
Pontosabban basszusgitár szettet szeretnék venni...melyik legyen szerintetek?
itt vannak :
2010. ápr. 11. 16:09
1/5 anonim válasza:
hát, én a legalsót választanám. Nem azért mert az a legdrágább, de a többi márka eléggé fura nekem.. Egy yamahában meg lehet bízni
2/5 anonim válasza:
Már egy Harley Bentonban is meg lehet bízni. De annál lejjebb ne adj.
110-ért meg már egy komolyabb gitárt is veszel
3/5 anonim válasza:
Előbb akusztikuson tanulnék meg a helyedben...
4/5 anonim válasza:
utolsó, eztmost ugye nem mondtad komolyan?:D a klasszikusgitárnak meg a basszusgitárnak hol van köze egymáshoz? butavagy:D
5/5 anonim válasza:
én Ibanezt vettem 50 körülért, és mondhatom hogy teljesen megérte. a tanárom is dicsérte. könnyű, kényelmes, lehelletvékony kézbeillő nyak. az itteni bentonok, féleségek (ezek az olcsóbak általában 1 kaptafa) 1-2 höz volt szerencsém, nehéz a feje, lehúzza a gitárt, szóval szó szerint tartani kell a nyakánál, nemtudod néemlyiken kényelmesen hova támasztani az ujjadat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!