Noname "sz*rokat" hallgatok. Titkolnom kéne?
Nekem ez a stílusom, szembe megyek a csordával. Nem a mai felkapott zenéket hallgatom hanem saját magam amit találok és tetszik.
Konkrét zenei stílusom nincs, bármi jöhet, csak tetsszen, az a lényeg.
Itt egy példa: https://www.youtube.com/watch?v=uiaqUPRTV9E
Miért kéne titkolnod? Te ilyen vagy, ezt szereted. Akinek tetszik, annak tetszik, akinek meg nem, az ne figyeljen.
Én sem titkolom, hogy Orosz Nu-Metal számokat hallgatok, amiről kb. senkinek lövése sincs a mainstreamerek közül.
ha tudnád hogy én hány nem mainstream együttest meg énekest hallgatok. Azt hallgatsz amit akarsz, az, hogy nem olyat hallgatsz mint a legtöbb ember csak még izgalmasabb. Például ha nagy ritkán találsz valakit aki legalább ismeri azt az együttest, véletlenül szereti is, akkor sokkal boldogabb lehetsz, lehet hogy több közös is lesz bennetek.
Amúgy pedig Imagine Dragon szerintem nem annyira egyedi, főleg a Radioactive számok után :D Az, hogy mixeket hallgatsz az meg megszokott dolog, valamikor a remixek sokkal jobbak mint az eredeti szám (van 1-2 Lady Gaga szám aminek a remixje tetszik, amúgy meg sose hallgatom az eredeti számait...)
Ez alatt csak 458 van, nyertem.
Viccet félretéve, a tömeggel szembemenni ugyanannyira gáz, mint követni.
Imagine dragons mióta noname?
Egyébként meg szerintem az a gáz, ha valaki direkt, álszerényen hírdeti, hogy "márpedig én nem hallgatok menő számokat"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!