Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért ciki Mozartot hallgatni?...

Miért ciki Mozartot hallgatni? Miért kell titkolnom, h néha hallgatok ilyen zenét is?

Figyelt kérdés
régebben elmondtam néhány embernek és mindig nevettek rajta, úgyh azóta nem mondom

2013. ápr. 4. 15:59
 1/9 anonim válasza:
100%
Szerintem ezt nem kell titkolnod,sőt tök jó, hogy vannak még ilyen emberek is, akik szeretik az effajta zenéket! :-) Nem kell szégyelned és bevallom én is elhallgatom.:) Mondjuk nem szeretem annyira mint Bruno Marsot. :-D De azért elhallgatni el tudom.:-)
2013. ápr. 4. 16:08
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
A populáris könnyűzene elterjedése meg a szexuális forradalom, stb. óta a komolyzene sajnos kicsit poros, régimódi, besavanyodott pejoratív értelmet kapott. Sok ember szemében a régi "konzervatív" időket jelenti a szabadsággal szemben. Én sem örülök neki, ez egy ilyen beidegződés lett a fejekben. :(
2013. ápr. 4. 16:21
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
művelt emberek körében biztos nem számít cikinek, sznobok között meg még fel is vághatsz vele :)
2013. ápr. 4. 17:07
 4/9 anonim ***** válasza:
Én rendszeresen járok hangversenyre és operába, vannak ott szép számmal fiatalok is. Peched van, ha az ismerősi körödben nincsenek komolyzeneértők, de ne aggódj, vannak sokan. (Az operába meglehetősen nehéz jegyet szerezni)
2013. ápr. 4. 23:06
 5/9 anonim ***** válasza:

A 18 éves öcsém pár hónapja elkezdett komolyzenét hallgatni. Kérdeztem, hogy hát hogyhogy?! (kis adagban szeretem, de órákig nem tudnám hallgatni). Erre azt mondta,azért hallgatja (azon kívül mert szép) merthogy az olyan arisztokratikus!:D

Szerintem nem kell titkolnod, csak az emberek ízlése silányult el, ezért néznek furán.

2013. ápr. 6. 01:00
 6/9 anonim válasza:

Nehogy már mások mondják meg, hogy mi ciki és mi nem. Azt hallgatsz, amit szeretsz. Ne te alkalmazkodj a világhoz, hanem légy önmagad és ne szégyelld az ízlésedet.

Teljesen elítélem, hogy az emberek követik a divatot, és nem a divat az embereket.

2013. máj. 29. 11:47
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem az a ciki, aki cikinek tartja...sok mai sz@rnál különb! Szégyen, hogy Fluor, meg Lady Gaga mennek... az inkább ciki. Amúgy én még telefonról is hallgatni szoktam Mozartot és komolyzenét, bár szerintem kevés ilyen ember van, de egyáltalán nem szégyen. Sőt! Büszke lehetsz rá, hogy ilyen kifinomult ízlésed van!
2013. jún. 4. 18:21
 8/9 anonim válasza:
Nem kell eltitkolnod! Sőt, hallgasd nyugodtan. Én is szoktam a telefonomról hallgatni komolyzenét. Volt már, hogy a buszon valaki furcsán nézett rám, mert kihallatszódott a zongoraszó a fülhallgatómból, de engem egyáltalán nem érdekelt, ettől én nem leszek kevesebb.
2014. febr. 21. 11:11
 9/9 anonim ***** válasza:
Előző: Nem, hogy kevesebb nem leszel. Több leszel tőle! :)
2014. febr. 22. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!