Ez a szituáció ugye nem az én részemről volt ugye 'ciki'?
Tegnap délután felszálltam a villamosra, csomóan álltak, megláttam, hogy egy néni mellett van egy szabad hely, csak épp a csomagjai(=2 db szinte üresnek tűnő szatyor) van az ülésem.
Megkérdeztem tőle szépen, hogy Elnézést, leülhetek?
Erre rámförmed, hogy máshol nincs hely?
/Nyílván azért áll mindenki körülötte.../
Mondom nincs, nagynehezen elveszi a szatyrokat, hogy akkor üljön le ha nem képes hátramenni..
De inkább nem ültem le..
Szóval ezen csak azért akadtam ki, mert én mindig átadom a helyem az öregnek, sokszor meg sem köszönik, egyszer lenne az, hogy rosszul érzem magam és le szeretnék ülni, akkor is ezt kapom.
hát majdnem beszóltam, hogy vett a nejlonszatyornak is külön jegyet?:D
de eddig sem voltam bunkó, eztán sem leszek tiszteletlen az öregekkel, bár megérdemelte volna..
ok, hogy csak villamos, legtöbben csak 1-2 megállót mennek, de én pl végállomásig utaztam, meg szédültem a fejfájástól (migrén:S)
na mindegy, még élek, csak kicsit felbosszantottam magam ezen és jól esett "kiírni" magamból:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!