Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Milyen gitár effekttel tudnám...

Attila1400 kérdése:

Milyen gitár effekttel tudnám a U2 One című számát játszani?

Figyelt kérdés

2015. márc. 28. 22:08
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Gibson ES-330, Boss OD-1, valamilyen digital delay, a bevezető részben 4-5ms és 4-5 ismétlődés, a szólóban és a végén 500ms és 1-2 ismétlődés.
2015. márc. 28. 22:27
 2/5 A kérdező kommentje:
Nagyon profi vagy köszi! Elég kezdő vagyok, van egy zoom g1 on gitár effektem. Gondolom akkor ezzel nem is megy ugye? Ehhez valami komolyabb cucc kell? Köszi a türelmet!
2015. márc. 28. 22:39
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem vagyok olyan nagyon profi, de kösz. :) Viszont jól tudok keresni.

A Zoom-on valami enyhébb distortion hangzás kell és a delay egy kis modulációval a fenti paraméterekkel. Nem ismerem azt az effektet, de gondolom, valahogy be tudod majd állítani.

2015. márc. 28. 22:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ki tudsz hozni valami hasonlót, mert overdrive és delay van a zoom g1-ben tudtommal. Jó, nyilván nem lesz teljesen olyan hangzásod, ha az megoldható lenne, mindenki ilyen multiefekteket használna kispedálok helyett.
2015. márc. 28. 22:51
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megnézem.
2015. márc. 30. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!