Hogyan növeljem az ujjaim közötti távolságot?
Gitáron gyakorlok és ez a Halloween Theme Song megtetszett, de az utolsó rész az nem megy valami jól, mert nem ér el a kisujjam normálisan a 8. bundhoz, nem hogy a 9. bundhoz.
https://www.youtube.com/watch?v=cL2hiAa1_WQ
Milyen gyakorlatok vannak, amivel tudom növelni az ujjaim közötti távolságot, hogy elérjek ahhoz a bundhoz?!
Előre is köszönöm a válaszokat! :)
Az segít valamennyit, ha odahúzom a másik kezemmel az ujjamat a 9. bundhoz, és a másikat megpróbálom letenni a 4. bundra?
Csak nehogy kitörjön az ujjam tőle.
Ezt próbáld végig. De egyszerre ne csinálj túl sokat, ha nagyon fáj, ne erőltesd, csak fokozatosan, nehogy ínhüvely-gyulladást kapj.
Köszönöm hogy megosztottad velünk ezt a kérdést.
Most meg is tanulom rögtön:)
Amúgy nem tűnik nagy távolságnak nekem legalábbis edzettek a kezeim a sok gitározástól napi 6-8 órát.
kis ujjamat simán arrébb csúsztattam és könnyedén elértem a G hangot a H húron pedig csak 5,5 fél centi a kis ujjam, meg amúgy sincs nagy kezem átlagos kb.
Szóval hidd el később neked sem okoz ekkora távolság gondot csak gyakorlás és sok idő elteltével a kezed rááll végre.
Majd azok fognak már igazán gondot okozni amikor az ötödik bundtól a 12-ig nyújtod a kezed, na az már tényleg durva, de persze nem sokan csinálják így csak egy-kettő híres gitáros.
Egyébként van erre egy módszer tulajdonképpen csalás, elég egyszerű és szerintem sokan tudják hogyan lehet nagy távolságot elérni, de ez nem a tapping technika.
Szerintem Petrucci videójában benne van gondolom...
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!