Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szeged-Baja-Pécs közötti...

Szeged-Baja-Pécs közötti távolságot mennyi idő alatt lehet megtenni autóval? Az építkezés miatt mennyire lassul a forgalom?

Figyelt kérdés
Reggel 6 körül indulnánk el hétköznap. Érdemes rámenni Bátaszék után az autópályára?

2015. márc. 15. 09:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Érdemes rámenni Bátaszék után, azért van ott még kb. 150 km, az nyilván gyorsabb a pályán 130-as tempónál, mint a 6-oson 90-esnél...
2015. márc. 15. 10:59
 2/4 anonim ***** válasza:

150km??? Azért a Bátaszék-Pécs szakasz közel sincs ennyi. Az M6-M60-ason az olyan 65-70km lehet...

Az 55-ös utat még mindig építik? Én nyáron jártam utoljára rajta Pécs és Szeged között. Akkor teljesen fel volt túrva, sok tíz km-en keresztül volt kint a 40-es tábla. Így volt kb 3 óra. Egyébként 2,5 alatt meg lehet járni kb normál esetben.

Én az M6-M60-ason jártam. Mivel éves pályajegyem volt/van ezért nem is volt kérdés.

2015. márc. 15. 15:10
 3/4 anonim ***** válasza:

Ja bocs, ne haragudj, valamiért Pestet olvastam!

Ebben az esetben, ha alapból is van pályamatricád, akkor érdemes rámenni, de csak ezért nem érdemes venni.

Vagy menj el Bonyhád felé és onnan a 6-oson, itt a Bonyhádig tartó szakasz eléggé kanyargós. Vagy menj a Mohács-Pécs útvonalon!

2015. márc. 15. 16:47
 4/4 anonim ***** válasza:

Na akkor azért! :) Furcsállottam azt a 150km-t. Mikor a Pécs-Szeged összesen kb 190.

A Bátaszék Bonyhád szakasz nagyon sz.., kanyargós, hegy fel-le, keskeny, tele van kátyúkkal, vagy inkább kráterekkel. (Off: egyszer éjszaka mentem arra, még szeánszozó szektásokat is láttam az erdőben. Tisztára olyan volt mint valami horror filmben. Nem szívesen robbantam volna ott le.) Én akkor már inkább Mohács felé mennék, ha a pályát ki kellene kerülnöm.

2015. márc. 15. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!