Hogy tudnám ezt megvalósítani? Valaki volt már hasonló helyzetben?
én itt vagyok, nem tudom kire értetted, hogy nem tudsz neki írni :D mindegy
Félreértés ne essék: én elfogadom a kritikát, sőt, most még jogos is, de az a stílus, amiben közlik, szerintem elég mérvadó lehet abban, hogy én hogy fogok rá reagálni, hogy engem hogy érint.
Először is, kedves 26-os számú válaszoló!
Elhiszem, hogy jó szándékkal írtad a kommentet meg minden, de kérlek áruld már el, hogy kettőnk közül kiben nincs meg az alázat? Oké, nyilván bennem sincs olyan sok, de én nem tekintek a gitáromra és a hobbimra úgy, hogy mindenemet annak szentelem. Igen, ez az a dolog, amivel sikerült bizonyítanom magamnak és másoknak is, és nagyon örülök, hogy van, de köszi, ha nem baj, szeretném, ha a külvilág is megerősítené azt, amit én érzek, és szerintem ezzel senkinek nem kéne semmiféle baja legyen :D Én már mondtam magamnak, hogy "na!", mert én büszke vagyok arra amit ilyen téren elértem, és szerintem EZ az a dolog, amit nem lehet időhöz kötni. Hány olyan ismerősöm van, akik alig pár éve gitároznak, és úgy megy nekik, hogy leesik az állam? Szerintem azért tudok valamit egy év után is, a hallásom rendkívül sokat fejlődött, és a technikám is. Ennyit erről. Senki ne haragudjon, ezt nem rosszindulatból írtam, hanem egyszerűen szeretném tudni, miért nem lehet normális hangnemben kifejezni a véleményünket. Nem hiszem, ha valaki ennyi szenvedés után a szemedbe mondaná, hogy nem tudsz semmit, mert vannak nálad jobbak, te örülnél.
Először is:a guitar pros csávó le lett tiltva:"Sajnos a felhasználónak nem tudunk üzenetet továbbítani (nincs ilyen felhasználó vagy már törölte regisztrációját vagy letiltásra került a fiókja)!"
Másodszor:Kérdező, az előző kommented nem valami szimpatikus számomra. Idézek a leírásból:
Először is:a guitar pros csávó le lett tiltva:"Sajnos a felhasználónak nem tudunk üzenetet továbbítani (nincs ilyen felhasználó vagy már törölte regisztrációját vagy letiltásra került a fiókja)!"
Másodszor:Kérdező, az előző kommented nem valami szimpatikus számomra. Idézek a leírásból:
Hogyan haladhatnék tovább? Szeretném, ha néhány ember megismerne, és ösztönözni, inspirálni tudnám őket arra, hogy zenéljenek[...] [...] a számok többségét ugyanazzal a pengetéssel játszom el, egy kicsit unalmas lehet egy idő után, nem?
1 év zenéléssel nem lehet sztárságra hajtani. Igaza van a 26osnak teljes mértékben! Sajnos nem te vagy szerintem, akinek inspirálni kellene másokat, hiszen te sem tudsz még Isten igazából semmit!
TEHÁT örülök ha fejlődött a zenei hallásod, elkezdtél gitározni és senki nem mondta az ellenkezőjét.
VISZONT túlbecsülöd a képességeidet.4 akkord az jó, de ha mindig ugyanazzal a pengetéssel játszod akkor elvezhetetlen. Valamint nem csak akkordokból áll az élet. Ahogyan aktív írta :
Ha valaki tehetséges, képes lehet pár jó zenét csinálni viszonylag gyengébb elméleti és technikai háttérrel is, de ez a muzikalitását minősíti, nem a zenélni tudását.
26-os jelen!
nem is tudom, hogy beszéljek hisz még csak 16 vagy.. finoman! Azt hiszem bennem megvan az elég alázat és elmondhatom magamról, hogy több éve gitározok mint ahány éves te vagy és mostanra rengeteg meló árán isteni zenekarom van és isteni cuccom és azért nem egy isteni zenész elismert. Ezt nem nagyképűségből mondom, félreértés ne essék, csak azért tudd már hogy hány a hány! Én még csak annyit raknék hozzá, hogy nehogy azt hidd, hogy ez könnyű! ;) pá!
megosztom bölcsességemet veletek :D
a zene már csak ilyen annyi dolgot tudsz aztán rájössz hogy ezt nem tudom, hoppá még azt se és gyakorlatilag rájössz hogy még mindig nem tudsz semmit sem, még egész életedben tanultad akkor sem.
Ez egy végtelen folyamat amiből mindig lehet tanulni valamit.
én már 4 és fél éve gitározom napi 6-8 órákat ma már ami valljuk eléggé fárasztó, de mégis megéri mivel irtó gyorsan fejlődik így az ember.
Vagyis jobb minden nap játszani legalább 1 órát mint hogy ha hetente egy órát maximum.
Gondoltam már írok valami értelmeset is...
Szerintem nincs baj a kérdező hozzáállásával, csak attól akartam óvni, hogy könnyen elfogadja a pozitív visszajelzést azoktól, akik esetleg inkább laikusnak számítanak a gitártudás témában.
Az sosem baj, ha az ember kellően önkritikus tud maradni. Sőt, szerintem inkább jobb, mint ha túlbecsüli magát.
Így már érthetőbb, az utolsó válaszolónak mondom.
Nem vagyok elfogult a saját munkámmal kapcsolatban, én csak azt mondom, hogy magamhoz képest jól teljesítek. Persze, én is ismerem az érzést, hogy azt hiszem, már elég sok mindent tudok, aztán tanulok valami újat (napról napra megy ez a folyamat), és rájövök, hogy eddig nem tudtam semmit. A büszke vagyok magamra nem egyenlő azzal, hogy túlértékelem magam. Persze nyilván nem direkt a hozzáállásomra mondtad, csak gondoltam leírom, hogy tiszta legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!