Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hogy tudnám ezt megvalósítani?...

Hogy tudnám ezt megvalósítani? Valaki volt már hasonló helyzetben?

Figyelt kérdés
Körülbelül egy éve gitározok, a hobbimmá vált, mert megmutatta, hogy gyakorlással minden elérhető. Borzasztóan sokat fejlődtem, egyre több szám megy gitáron, körülbelül négyakkordosokat én is írtam már. A kottás dolgok nem mennek, de teljesen el tudok igazodni akkordokból is. Mostanában sokszor felveszem ahogy játszok és énekelek hozzá, hogy lássam, milyen vagyok. A telefonom egy osztálytársam kezébe került nemrég, és megnézett pár felvételt, azt mondta, szerinte van tehetségem a dologhoz. A barátaimnak meg szoktam mutatni a videókat, ha kérik, azt mondták, szerintük is jó, az egyiket külön kiemelték, úgyhogy Instagramra feltettem egy részletet belőle, ott is mondták páran, hogy van hozzá tehetségem. Félreértés ne essék, ezzel nem kérkedni akarok, csak tanácsot kérni. Hogyan haladhatnék tovább? Szeretném, ha néhány ember megismerne, és ösztönözni, inspirálni tudnám őket arra, hogy zenéljenek, találjanak maguknak hobbit. A youtube-ra gondoltam már, de a számok többségét ugyanazzal a pengetéssel játszom el, egy kicsit unalmas lehet egy idő után, nem? Segítség! 16/L

2015. márc. 15. 19:18
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
84%

Hát ez k#rrr\/a kemény, meg mutatja hogy tud gitározni........... gitárpróban.......

kész idáig jutott a világ, ez már a vég

2015. márc. 16. 21:16
 12/37 anonim ***** válasza:
6%

Pont az volt a lényege hogy bemutassam a fejemből hogyan tudom csinálni.

nincs mikrofonom, nem tudom egyik programmal se felvenni mert szar a hangkártyám is ennyi.

# 13

Nyugi legyen rendben. irigykedsz? nyomtassak egy tabulátort is ha?!

szó sincs róla!

2015. márc. 16. 21:27
 13/37 anonim ***** válasza:
85%
Tabulatúrának hívják jobb helyeken...
2015. márc. 16. 21:31
 14/37 anonim ***** válasza:
Kézzel még nem tudom tökéletesen gitározni de hallatszót is rajta valóban gépzene semmi érzés nincs benne, hát persze hogy nincs mivel nem kézzel játszottam, Fejből nagyon nehéz érzéssel játszani, de majd ha kézzel is játszom akkor egész biztos hogy másképp játszanám.
2015. márc. 16. 21:34
 15/37 anonim ***** válasza:
jah vagy csak rövidebben TAB ezt tudom:)
2015. márc. 16. 21:35
 16/37 anonim ***** válasza:
64%
No akkor játsszad kézzel, hogy hallatszódjon. Várjuk.
2015. márc. 16. 22:15
 17/37 anonim ***** válasza:
64%
Telefonos felvétel is jó, gondolom bízol a fülünkben, hogy nem húzza a felvétel minősége az ítélőképességünket, mint valami botfülű médiazombinak!
2015. márc. 17. 09:59
 18/37 anonim ***** válasza:

83%os,ez most nem az a hely,ahol fényezni kell magad!

Nos,a 4es válaszoló válasza korrekt,szerintem helytálló.4 akkord tényleg nem olyan sok,de mégis több,mint a semmi.

Gyakorolj többakkordos,bonyolultabb dalokat,bonyolultabb pengetési módokat,barrét hasonlókat.De írtam privátban,ha küldesz anyagot,megpróbálok segíteni.

2015. márc. 17. 15:43
 19/37 anonim ***** válasza:

Tudom elég nagy pofátlanság volt más kérdésébe beokoskodni a saját dolgaimat.

Priviben kellett volna aktív gitárral megbeszélnem, de gondoltam hogy akkor már más is tudja meg hogy nem vagyok béna.

2015. márc. 17. 16:12
 20/37 anonim ***** válasza:
76%

Sokadjára:

Semmi nem derült ki a bénaságodról egy midi fileból.

2015. márc. 17. 16:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!