Hogy tudnám ezt megvalósítani? Valaki volt már hasonló helyzetben?
Köszönöm minden válaszolónak.
Igazából csak tisztázni szeretnék pár dolgot.
Nem négy akkordot ismerek, négy akkordból álló dalokat írtam eddig, és egy szóval sem említettem, hogy a legegyszerűbbek közül. Egyszerűen azzal a négy akkorddal játszódtak le a fejemben, mást már nem tudtam hova tenni, így jött össze. :D
NEM áll szándékomban ellustulni, én komolyan gondolom ezt a dolgot, éppen ezért elsietni sem gondolnám, hogy jó lenne. Ez az egyetlen dolog az életemben amit olyan odaadással csinálok, mint ahogyan semmi mást, és én elégedett vagyok magammal, de nem abban az értelemben, hogy "én itt kész vagyok, leállok". Úgy gondolom, a legprofibb zenésznek is van mit tanulnia, akkor hát még nekem! :D
Nem a barátaim mondtak véleményt, hanem osztálytársak/ismeretlenek, a barátaim meg általában őszinték, és amikor mutattam nekik a legelején a videóimat, mikor alig tudtam gitározni, elmondták a véleményüket, és próbáltak segíteni, mivel a legtöbben értenek a zenéhez.
Köszönöm még egyszer :D
Két dolgot ne keverj össze.
Az egyik a zenéd, ami lehet jó négy akkorddal is.
A másik a technikai/elméleti tudásod.
Ha valaki tehetséges, képes lehet pár jó zenét csinálni viszonylag gyengébb elméleti és technikai háttérrel is, de ez a muzikalitását minősíti, nem a zenélni tudását.
Tehát én azt értettem ez alatt, hogy aki mondjuk igényes a zenére, de nem tud zenélni, az megmondhatja, hogy jó zenét csinálsz-e, de azt nem igazán tudja, hogy mennyire jó a technikai tudásod. Ahhoz zenész/zenetanár kell, szerintem.
Egy dolgot mondok velem nem lehet ki kezdeni mert nagyon nem szép dolgokat mondok utána. Nekem itt senki nem
mondhatja meg hogy fogjam be a számat én nem szemétkedek a másikkal szemben kivéve akkor ha valaki belém köt amilyen módon beszél vagy ír olyan módon kapja vissza (némelyik esetbe még durvábbat is kap), szóval kaptak itt jó páran elég kemény oltásokat privátban. Mind az még benne volt hogy valami pocsék napjaim voltak mostanában, így ilyenkor nem könnyu leállítani, sot inkább lehetetlen. Egy mondatot javítok: *Nem WAW hanem WAV fájl.
Na viszlát Én itt befejeztem.
Huu gyerekek, elkezdtem de inkább végig se mentem a kommenteken..
Szóval: a kérdező hölgy nem kicsit van eltájolódva! Egy év után semmit se tudsz, hidd el! :) jómagam kb 25 éve gitározok, úgy saját példából és rengeteg zenészkollega beszélgetésével elmondom, hogy jobb esetben is 6-7 év szorgalmas gyakorlás kell ahhoz, hogy azt mondd hogy na!Szerintem ezzel minden gitároskollegám egyetért, itt nem tudom ki rendelkezik több éves tapasztalattal Aktív Gitár biztos. Úgyhogy ez azért nem olyan egyszerű.. első az alázat, ami látszólagosan nincs meg benned! de nyugodtan küldhetsz privátba vmit, ismert zenekarral a hátam mögött tudok már jókat pofázni! :)
Hé te gitárpros gyerek mutassad már azt a linket!
betojtál a nézettségtől?
más se tud neki írni vagy csak én nem?
vagy lelépett vagy tiltva van
kár lemaradtam arról a nagy koncertről így hát XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!