Szerintetek milyen gitáros Richard Z. Kruspe?
Figyelt kérdés
Mert szerintem jól gitározik, de azért a 3 akkordból álló Rammstein vagy Emigrate számokat nem nagy kunszt eljátszani, azokat bárki el tudja 1 hét gitározás után játszani. És még azt sem értem, hogy van saját ESP Signature gitármodellje, ami talán a legdrágább gitár a piacon. Félreértés ne essék, ettől függetlenül nagyon szeretem a zenéit.2015. febr. 14. 01:16
11/11 anonim válasza:
Szerintem egyszerűen csak nincs szüksége a gitártudásának a minden elemére. Gondolok itt a hű de nehéz és virtuóz szólókra. Biztos vagyok benne, hogy egy olyat is eltudna játszani de nincs minek. A Rammstein nagyon ritmikus zenekar, és amit csinálnak azt nagyszerűen csinálják. És megkérdőjelezem a kijelentésedet, ami bár érezhetően csak túlzásnak szántad mégis belekötnék (semmiféle rosszakaratból csak marhára unatkozok ha fogalmazhatok ígyxD) "bárki el tudja 1 hét gitározás után játszani." nos ez nem igazán igaz. Bár nem használnak ahogy már említettem szemkápráztató gitárjátékot attól még nagyon Frappáns és kieszelt zenei alap van alatta. És nem hinném hogy egy kezdő gitáros nem szarakodna vele:D Képtelenségnek tartom, hogy aki most kezdte a szakmát egyből végig játszana egy Rammstein nótát vagy ha igen akkor mindenképp egy 12 éves Ázsia csodagyerek aki mindegy mit csinálsz lesöpör:DD Nem mellesleg a szólókat is rohadt jól megírja. És neki igazából tök mindegy mit játszik a Rammstein rajongók mindent bekajálnak már pláne a mostani habirocker pózerek. Meg amúgy is ő már eléggé ismert ahhoz, hogy ha nem is csinál semmit akkor is megtud venni egy drága gitárt szemrebbenés nélkül. Az Emigratenek csak néhány számát hallottam és engem inkább Richard hangja akasztott ki (feltétel nélkül JÓ értelembe) nem a gitárjátéka. Tulajdonképpen feleslegesen rizsáltam csak az időt akartam elütni mivel már előttem lévő emberek megmagyaráztak mindent amit most leírtamXD aki ezt elolvasta a semmiért annak utólag is bocsesz:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!