Szerintetek milyen gitáros Richard Z. Kruspe?
A tudása az egyszerűségeben rejlik...
Nagyon frappáns dolgokat tud írni,amiket más nem...
IMÁDOM
#1 Nagyon frappáns dolgokat tud írni? Randomra összerak 3-4 power chordot aztán hadd szóljon. Aztán belenyom egy szólót amiben ugyanazt ismétli sokszor(pl Rammstein) .
Amit szerintem Kruspe tud, az a ritmushoz köthető. Például a sonne vagy a du riechst so gutnak legalább van egy jellegzetes lüktetése,ritmusa. Azon kívül remekül bele tudja üvölteni a mikrofonba hogy NEIN, vagy FLEISCH,ja meg hogy du hast:D
Ami a rammstein zenéjét jóvá teszi az az hogy ottvan a billentyű és Till Lindemann,akinek a hangja utánozhatatlan.
Az ESP-t meg én sem egészen értem :D
Ja és imádni csak Istent!
Szerintem technikailag nem nagy szám, amit csinál, de a megjelenése, hangzása, kisugárzása miatt Rammstein a Rammstein.
A signature gitárba meg nem kell túl sokat beleképzelni, ez a vonal inkább az eladhatóságról szól, mint a gitáristenekről. A Rammsteint sokan szeretik, próbálják a hangzását leszedni, nyilván a cég meglovagolja ezt a hullámot is.
Szerintem a R+ az összhatás miatt jó, nem mondanám, hogy bármelyik tag kiemelkedő teljesítményt nyújtana, nyilván jó zenészek, de inkább a dalírási képességük miatt jutottak oda ahova, nem a hangszeres tudásuk miatt.
Persze lehet vitatkozni, hogy az is a része annak, hogy valaki mennyire jó gitáros, hogy milyen témákat tud írni, de az szerintem inkább a zeneszerzés/dalírás része.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!